Wpis z mikrobloga

Ej, Mirki mam pytanie odnośnie #seriale, gdzie znajdę jakąś polską stronę z #torrenty #torrent gdzie będzie dużo seriali w 720p ?

Odkąd padło tnttorrent.info nie mogę nic ciekawego znaleźć.
Mam konto na torrenty.org ale jakoś mało mi się podoba strona i wyszukiwarka słabo działa.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@truskawaa chciałbym też offline pooglądać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@list86: na tnttorrent.info przy serialach były od razu opisy po polsku, wiem że można użyć google, ale to było wygodne
  • Odpowiedz
@truskawaa: iitv jest zamknięte chyba już od 2 tyg ;o jak wiekszosc stronek z serialami online. Więc został chyba kinoman.tv ale wprowadzili ostatnio jakieś limity chyba, więc już lepiej ściągać z torrentów.
  • Odpowiedz
@pesia dawno nie ogladalam na iitv wiec nawet nie wiedzialam, ze zakmneli. Pamietam tylko, ze cos sie zmienilo i probowali zrobic platne ale dalo sie kliknac nir dziekuje :D
  • Odpowiedz
@CitroenXsara: Dzięki za polecenie strony z torrentami, na pierwszy rzut oka wydaje się spełniać moje wymagania,
ale po jakiego grzyba mi napisy ?
czy wy naprawdę czytać nie potraficie....

Chyba jakbym zrobił ten sam wpis, tylko że treść zinwertowana w stylu "szukam polskiej strony z torrentami, z dużą bazą seriali bo tnttorrenty padło, a torrenty.org jest słabe" to by więcej osób zrozumiało
  • Odpowiedz