Aktywne Wpisy
Co ta dzisiejsza młodzież ma w głowie to ja nawet nie.
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
gharman +131
W Niemczech panika bo cena kebaba osiagnela 34 zl (8 euro). Partie lewicowe zadaja wprowadzenia limitu ceny na kebab na poziomie 22zl.
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
SKŁADNIKI:
1 jajko
1 opakowanie cukru wanilinowego
1/2 opakowania proszku do pieczenia
3 łyżki mąki z amarantusa
5-6 łyżek mąki pszennej
130 ml śmietanki 30%
1 i 1/2 szklanki mleka
2 jabłka (obrac i drobno posiekać)
2 garści kwiatów akacji
PRZYGOTOWANIE
Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Jednakże sami będziecie widzieć czy masa jest zbyt rzadka czy za gęsta wtedy dodajemy więcej maki lub mleka. Moja propozycja to tylko sugestia w ilości danych składników. Łyżki były czubate. Na głębokiej patelni rozgrzać olej rzepakowy. Łyżka nakładać masę do oleju i smażyć chwilę z obu stron. Uważajcie żeby nie przypalić bo wtedy będą niezjadliwe.
#racuchy #placek #foodporn #gotowanie #gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem
( ͡° ʖ̯ ͡°)