Wpis z mikrobloga

@Marcinowy: Nie wciskaj kitu, bo ludzie mają AMD w CrossFire i nic nie słyszałem na ten temat. Teraz w odwecie ja mogę nazwać ciebie fanbojem nVidii, bo to jest bzdura po prostu. W pewnych tytułach występować może, ale to jest oczywista bzdura, że w każdym.
  • Odpowiedz
@Marcinowy: Mam zawołać kogoś kto ma CF od roku? Sobie pogadasz z kimś, kto to widzi na własne oczy codziennie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Będziesz mógł tytuły powymieniać i w ogóle fajnie będzie.
  • Odpowiedz
@Marcinowy: Tak tak, uciekaj teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mity na temat AMD widzę nadal w najlepsze krążą. Kumpel mi właśnie powiedział, że najwięcej do powiedzenia na temat CF mają ci co nigdy nie mieli CF i wyczytali na jakimś forum w 2010 roku, że stutteruje. Ja wpisałem w google AMD stuttering, CF stuttering i właśnie na posty z 2010 same natrafiam. Więc kolego - powtarzasz
  • Odpowiedz
@KosmiczneKrzeslo: Raczej oni, bo tyle musisz dopłacić ( ͡º ͜ʖ͡º) Ale jeszcze + 700 zł w podatkach dla polandii dochodzi. W każdym razie jak widać nawet zachodnie serwisy mówią, że jest drogawo. Ale na wykopie się dowiesz, że to spoko cena.
  • Odpowiedz
@LunaSlayer: Zanim powiesz że argument jest z d--y to może sprawdź co ja argumentowałem. OP zaczął bredzić że karty Nvidii kupują dzieciaki na utrzymaniu rodziców a ciężko tak powiedzieć o kimś kto używa karty do pracy.
  • Odpowiedz
@Murzinio: O ile mnie nie myli to cały temat jest o 980 Ti który się do pracy nie nadaje, jest to karta typowo do gier a w tej cenie można zrobić sli/cf które będzie dużo wydajniejsze, więc ludzie kupujący je to albo a) bogate dzieciaczki b) ludzie nie potrafiący przeliczać wydajność/cena c) fanboje i bonusowa opcja overclockerzy którzy wyciskają pkt w benchmarkach. I nie, nie jestem ani fanbojem nvidii ani
  • Odpowiedz