Wpis z mikrobloga

@HCLB: wiem, że obcisłe lepsze (w okresie jesienno-wiosennym jeżdżę w długich legginsach), ale noga owłosiona tak bardzo i na dodatek ściśnięta jeszcze spodenkami nie wyglądałaby raczej zbyt apetycznie ( ͡° ͜ʖ ͡°) W luźnych szortach jeszcze to jakoś wygląda. Golenie raczej nie wchodzi w grę, bo nie jestem jakimś pro i elo rowerianinem. Chcę dopiero zacząć przygodę z szosą.
  • Odpowiedz
@Bartek404: a co Cię pogarda obchodzi? Jeździj w tym co wygodne (kiedyś mnie wyprzedził francuz w dzinsach na ostrym kole) i się nie przejmuj. Jak chcesz mieć wygodę, to zgól włosy i załóż dobre ciuchy, jak to dla Ciebie za dużo, to jeździj w czym chcesz.
  • Odpowiedz
@grecki: lubie jak takie cioty wjezdzaja na moja trase i lania ramy i amory albo wydupcaja sie do dziury kupa smiechu wtedy ;). Ale spoko i tak nachylenie większie niż 4% i już ręce się trzęso nogi też i nie wie co robić nerwowo szuka płaskiego albo sprowadza rower hahha

Najlepsze jak takie pokraki wjezdzaja na trase bo myslo ze podjazd a tu sie #!$%@? w dol bez wahania wdupcam
  • Odpowiedz
@integra: Nieumiejętność używania roweru nie ma nic wspólnego z szosą / dh / xc i orientacją seksualną.

No ale trafił nam się bóg DH na wykopie, pogratulować (jak znam życie to w dupie byłeś i gówno widziałeś ;)).
  • Odpowiedz