Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +464
rafal-pabianczyk +76
YRKE - sprzedawca mebli. Witam wszystkich chyba pierwszy raz w życiu oceniam dostawcę internetowego. Można to zrobić w niewielu miejscach bo firma zablokowała możliwość pisania opinii na Google, na pewno obawiając się negatywnych opinii. Kupiłem stoły kuchenne przez piękną stronę internetową firmy Yrke. Strona jest dopieszczona pod względem graficznym. Opisy informują o najlepszej jakości, szybkiej dostawie możliwości reklamacji zwrotów itd. Ogólnie jedna z najładniejszych stron jakie oglądałem w tematyce wyposażenia wnętrz z
Za czwartek (do kantoru), piątek oraz sobotę - Rychlebskie Ścieżki.
Nie jeździłem ponad tydzień, po pierwszych kilku kilometrach w czwartek lekki ból prawego kolana, zignorowałem. Piątek pierwsza runda na "Super Flow", ból nasila się. Odpoczynek, kolejna to Tajemny Szlak. Co się n------------y, to nasze. Same kamienie. Zero jakiejkolwiek przyjemności z jazdy. Sfochowani na tym poprzestaliśmy. Sobota - problemy z chodzeniem od samego rana, ale w mordę bym sobie pluł gdybym już na tym etapie zakończył przygodę z Rychlebskimi. Ponownie sprawdzony "Super Flow" żeby się nie rozczarować. Na kolejną rundę już nie wyjeżdżałem, kolano chciało odpaść, popedałowałem na płaskim i odkryłem taki ichniejszy Zakrzówek.
Uważam, że trasy nie są na mój rower (hardtail), bez fulla nie podchodzić. Przejechałem się chwilę na Sancie od kolegi - komfortowo, bez stresu, że za chwilę coś może odpaść. Widoczne ubytki na obu tarczach, klocki chyba jeszcze są. Nie było pytania czy glebnę tylko - kiedy. O ironio w miejscu, bo nie potrafiłem wypiąć lewej giry i tu od razu pytanie - jak żyć, bo lewy pedał jest ustawiony identycznie jak prawy, a mimo to po jednej stronie wypinanie i wpinanie przychodzi z trudem.
Trochę statystyk wziętych z czterech liter: <5-10% wszystkich widzianych rowerów, to hardtaile; ~10-15% kobiet (jeśli były ładne, to chwila moment i odzywały się po polsku - wiadomo); ~20-25% wszystkich to Polacy.
Inne spostrzeżenia: p--o Holba - bardzo dobre, jedzenie również. Mogę polecić konkretny hotel, warunki więcej niż zadowalające i zdecydowanie czysto. Mało widoków, jedno miejsce na Tajemnym na sąsiednie wyżyny i tu się trochę zawiodłem, bo jestem fanem krajobrazów.
Cho no tu @fixie
#rowerowyrownik #zakrzowek #rychlebskiesciezki
No raczej miałam na myśli Rychlebské stezky.
Superflow dał mi strasznie dużo radości i takie ścieżki uwielbiam i ten właśnie podjazd co masz na zdjęciu - zajebisty. Jednak pozostałe trasy
Full daje to że mozna wiecej poszaleć - poskakać na przyklad, jest bardziej miekko i bezpiecznie, ale na HT tez da się przyjemnie jeździć - mowie Ci ten znajomy tak