Aktywne Wpisy

sztefen_muller +490
#motoryzacja #samochody #mercedes #nostalgia
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: LTuu9PBAFQAF
Pobierz
Chce jechać z koleżankami na babskie wakacje za granice z dziewczynami na kilka dni, a niebieskiemu sie to nie podoba..
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki

#takasytuacja #informatyka #oswiadczenie
źródło: comment_1Utp625urXOzv4gcNalS0xy2jhdt7aH9.jpg
Pobierz@Adrian00: dokładnie, wreszcie nie trzeba będzie do kaloryfera podłączać kompa
@weeden: jeśli ma to być upgrade z 8 to sterowniki powinny być te same, może w pojedynczych np. od dźwięku będą potrzebne instalacje nowych. Można to sprawdzić klikając w tą nową ikonkę w trayu, rozwijając menu po lewo i wybrać sprawdź kompatybilność czy
@szczurek_87: minimalne wymagania Windows 10 to procesor 1GHz (pewnie przynajmniej dwujajowy) oraz 1GB RAM, więc raczej wystarczy. ;) To jest system, który ma dobrze działać także na telefonach komórkowych.
@DrLubicz: Od kiedy DX 12 będzie wspierany w grach? Co oznacza usprawnione zarządzanie energią, jakie zyski? Ile osób używa zdalnego pulpitu? Po co mi sklep w systemie operacyjnym na kompa? Po co mi asystent głosowy na komputerze przy którym zazwyczaj się siedzi i łatwo się szuka informacji oraz plików?
Najważniejsze: Czy jest wsparcie dla starych sterowników i nie ma problemu z nowymi? Jak wygląda kompatybilność
Przestańcie ludzie gadać głupoty jaki to Windows 10 jest zły. Microsoft rzucił fajny "deal" dla ludzi posiadających stary system, mogą sobie legalnie go aktualizować a wam jak zwykle nic nie pasuję.