Aktywne Wpisy
jegertilbake +112
"Dzisiaj średnia globalna temperatura powierzchni morza w przedziale 60°S–60°N po raz pierwszy przekroczyła barierę 6 sigma, osiągając 6,08 odchylenia standardowego powyżej średniej z lat 1982–2011. "
Thisisfine.jpg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#globalneocieplenie #klimat #zmianyklimatu #neuropa #nauka #ciekawostki
Thisisfine.jpg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#globalneocieplenie #klimat #zmianyklimatu #neuropa #nauka #ciekawostki
Nie, wiesz, daje prawo ale takie niezobowiązujące. Tak sobie tylko, żeby nie było. Brzmi jak rodem z wykopu w sumie.
Masz rację. W ramach tego ze ktoś dał ci wolną wolę nie mozesz łamać jego
Mojżesz tak powiedział: Czcij ojca swego i matkę swoją oraz: Kto złorzeczy ojcu lub matce, niech śmiercią zginie.
Mk 7, 10
" 18 Jeśli ktoś będzie miał syna nieposłusznego i krnąbrnego, nie słuchającego upomnień ojca ani matki, tak że nawet po upomnieniach jest im nieposłuszny, 19 ojciec i matka pochwycą go, zaprowadzą do bramy, do starszych miasta, 20 i powiedzą starszym miasta: Oto nasz syn jest nieposłuszny i krnąbrny, nie
Jakbyś chciał coś zrozumieć to musiałbyś sam się zagłębić w temat. Musisz sam się wysilić być coś osiągnąć. Ja Ci mogę
Wiesz, byłem w katolickim domu, i uczeszczałem na religie. Temat mam wystarczająco wydrążony jak na tak niesamowitą stratę czasu.
Nie porównuj matematyki do zabobonów i guseł.
"byłem w katolickim domu, chodziłem na religię, teraz już wszystko wiem" - wiesz na pewno więcej ode mnie i od samego papieża i od wszystkich wierzących. Na pewno wiesz już wszystko i wszystko zrozumiałeś.
Gratuluje życiowej postawy. Zacytuje siebie:
Złudzenie, to
Tzn twoj miłosierny bóg skaże mnie na wieczne tortury ? Jak dla mnie ok. Wole stać wyprostowany w piekle niż klękać przed bogiem mordercą dzieci, sadystą i hipokrytą.
Domagasz się dowodu istnienia czegoś, co wg ciebie samego nie istnieje? Nieźle.
Nie przyszedłem cie nawracać, za to pokażę ci trochę twojej obłudy.