Wpis z mikrobloga

@elemenTH: Ja dałem za Tefala 110 tylko, że ma 2 warstwy :) Ale musiałem odstawić bo mi lekarz warzyw jeść zabronił. Ale smak naprawdę świetny, bo nie pozostaje w wodzie. Zdziwił mnie smak ziemniaków że takie dobre :)
  • Odpowiedz
  • 0
@elemenTH: coś z tych rzecz musiałeś wcześniej podsmażyć pod gotować? Czy tylko się odbiera warzywa i wrzuca? Zaintrygowales mnie tym wpisem
  • Odpowiedz
  • 0
@elemenTH: ludzie mówią że ciężko się myje, ale z tego co widzę czas przygotowania rekompensuje wszystko bo 10minut i gotowe plus 20 w urządzeniu i obiad gotowy zgadza się?
Ile masz ten model? Bo mowisz że polecasz
  • Odpowiedz
  • 0
Wolę myć parowar niż gary po obiedzie, nie tyle się ciężko myje co jest tam 8 części do umycia ale znowu nie są uwalone, przypalone więc nie szorujesz itp, ja wrzucam część do zmywarki. Posiadam go od kilku miesięcy i od tamtej pory częściej jem z parowaru niż klasycznie. Można tam ciekawsze rzeczy robić tylko nie bardzo umiem ale wszystko przede mną, na yt są filmiki co fajnego można zrobić.
  • Odpowiedz