Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +286
Przez te ostrzejsze przepisy z wyprzedzaniem na przejściu zauważyłem po sobie, że mniej się skupiam na tym czy jakiś pieszy zbliża się do przejścia a więcej pilnuję czy jadę w równym tempie co auto obok ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Tyrande +201
Miałam wczoraj dać koleżance dildosa w kształcie papieża, wzięłam na uczelnie i okazało się, że nie przyszła, bo leży na L4.
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow

Mam login screen (main window), loguję się i po poprawnym zalogowaniu wyskakuje okienko (na razie wszystko działa) jednak nie zamykam login screenu, bo mogę zalogować kolejne konto i chcę, by pojawiło się kolejne okienko (takie samo tylko z innymi parametrami), tylko problem w tym, żeby każde z tych okienek wykonywało swoje pętle tzn żeby nie było tak że najpierw pętle wykonuje login screen, później okno 1 a na końcu okno 2, tylko żeby wszystko odbywało się w tym samym czasie. Da się to jakoś zrobić w miarę łatwy sposób? Dodam, że próbowałem coś robić z tymi timerami w QT ale nie za bardzo to wychodziło.
Przepraszam, że wołam ale to w końcu trochę #programowanie a może ktoś robił coś podobnego.
A wiesz może jeszcze czy to trudne do zaimplementowania?
QApplication::run(), i ona obsługuje zdarzenia we wszystkich oknach. Nie ma czegoś takiego, że wydarzenia w jednym oknie blokują wydarzenia w innym (z wyjątkiem modali).QApplication::run()bez żadnego okna albo z 50 oknami, i będzie działać równie dobrze. Tyle tylko, że oczywiście kod tworzenia okien musi być albo przedrun(), albo w jakimś wydarzeniu. Generalnierun()ma wrócić na samym końcu wykonania, więc po nim może być tylko jakiś kod sprzątający, a zwykle nie ma nic.@SwordPL oj jeszzce do tego posta skierowanego do ciebie,