Aktywne Wpisy
WielkiNos +278
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +675
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Jakie najgłupsze stwierdzenia udało Wam się usłyszeć od swoim znajomych?
Od siebie dorzucam znajomą, która stwierdziła, że Jan Paweł II urodził się w Żelazowej Woli i inną która nie wiedziała kim są "ciapaci" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#niebieskiepaski #rozowepaski #pytanie #bekazpodludzi
Panna, którą poznałem na jakiejś imprezie pobiła jednak to powyższe. Gdy rozmawialiśmy o przyszłości gospodarki UE, mówiliśmy o przyjmowaniu euro przez państwa, w tym Polskę - dywagowaliśmy, czy to nastąpi, a jak tak, to kiedy. Ktoś nagle zmienił lekko temat wspominając o USA i mówiąc, jaki wg niego będzie kurs dolara,
Nauczyciel: Jaka się nazywa stolica Polski?
Karyna (całkiem na serio): Yyyyyyyy, Niemcy?
Tu pojawia sie pytanie owej znajomej: A to jest w tabletkach?
@peralta: połowa wykopu tego też nie wie i myli to określenie z shitskinami, to raz. Dwa, że tak przecież niektórzy mówią na hindusów, ale słowo klucz, mówią, a nie że to się ogółem przyjeło więc nie ma z czego mieć beki. Sorry.
Albo z podstawówki odpowiedź koleżanki na sprawdzianie "fosa to człowiek, który lepi garnki"
@wujeklistonosza: koleżanka w LO miała pokazać na mapie Polskę. A u mojego nauczyciela geografii pokazanie kraju polegało na obrysowaniu wskaźnikiem dokładnych granic danego państwa. Koleżanka długo szukała Polski na mapie Azji... Po zmianie mapy na Europę pokazywała Niemcy. Ale ona generalnie jakaś nie kumata była.
albo w licbazie koleżanka poprawiała sprawdzian z I WŚ, bo chciała dostać 5 na koniec, no i ogarnięta bardzo nie potrafiła odpowiedzieć w którym roku