Wpis z mikrobloga

Mirki wróciłem niedawno z pracy a dziś robiłem na selekcji w klubie e którym pracuje i opowiem Wam co sie o------o xd mianowicie w łazience za umywalkami gdzie jest przestrzeń erasmus dymał od tylu w najlepsze n------a Polkę tak ze jego półdupek świecił xd siedzę sobie kasuje ludzi za wejście i znajoma do mnie: "Ty a wiesz ze ktos sie rucha w kiblu?" I wspólnie z ochrona wyjebka kto nie ruchal w kiblu, a koleżanka po chwili: "Ale oni ruchaja sie przy umywalkami" patrzymy a tam tylko półdupek męski przód tył przód tył a wszyscy patrzą xd ochroniarz podbiega łapie typa I NIE MOZE GO ODERWAĆ TAK SIĘ PRZYCZEPIŁ XD typ wyrzucony gdzieś s--------l a dziewczyna prawie nieprzytomna stoi i nie ogarnia xd a my wszyscy tylko skandujemy "EGZOTYCZNA PRZYGODA WAKACYJNA PRZYGODA" ja p------e jak ona to przeżyje rano.
#logikarozowychpaskow #pracbaza
  • 192
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@keep_calm_and: nie, weszła akcja "jak masz problem z Polakami to zdaj obywatelstwo i możesz się puszczać do woli z brudasami". Dziwne potem, że o Polkach za granicą mówią jak o Rosjankach, czyli o tanich szmatach na raz. Mało wstydu nam politycy robią, to jeszcze k-----i dodają od siebie.
  • Odpowiedz
@keep_calm_and:
Chodzi o laski które na siłę szukają takiego ciemnoskórego księcia, jak tylko zobaczą że jest bardziej opalony od "polskiej hołoty" to majtki im się same do kostek zsuwają. Bo on jest taki egzotyczny... taki inny... taki romantyczny...
Kij z tym że w swojej wiosce w Kurkistanie mieszał krowie g---o i rozrzucał po polu.
  • Odpowiedz
@keep_calm_and: ja akurat nie muszę zazdrościć, swoją kobietę też mam. Chodzi mi głównie o względy demograficzne i narodowościowe. I uwierz, pijane laski wiedzą czy łapią za frędzla "polskiego chama" czy "czarnego bambo księcia bananowej republiki", naoglądałem się już k-----k, m.in. w czasach nauki.
  • Odpowiedz
Dziwne potem, że o Polkach za granicą mówią jak o Rosjankach, czyli o tanich szmatach na raz

@FotDK: możesz to udowodnić? Bo, że o Rosjankach w Turcji mówi się jak o prostytutkach to słyszałem, ale nie słyszałem nic o Polkach. Z pewnością nie ruchają się tak łatwo jak Czeszki czy Brytyjki.
  • Odpowiedz
@karnykodeks: i Litwinki i Łotyszki też szaleją za granicą, jak i wiele innych... to, że tylko Polki dają murzynom, czy tam innym egzotycznym nikogo innego oprócz zazdrosnych Polaków nie obchodzi, w każdym kraju znajdziesz takie
  • Odpowiedz