Wpis z mikrobloga

Wśród plusujących ten wpis wylosuję jedną osobę, której oddam całkowicie za darmo konto do Guild Wars 2. Dałem się niepotrzebnie namówić na kupno krótko po premierze, wczoraj odzyskałem do niego dostęp i pomyślałem, że jednemu z Mireczków bardziej się przyda. Losowanie o 23:00 za pomocą mirkorandom.

#rozdajo #zadarmo #mmorpg #guildwars2 #gry
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
UWAGA, WAŻNY UPDATE!
Dopiero teraz zorientowałem się, że nie da się samodzielnie zmienić adresu e-mail przypisanego do konta. Wysłałem ticketa do supportu w tej sprawie, aczkolwiek chwilę trzeba poczekać na odpowiedź... W związku z tym przedłużam powyższe #rozdajo o 24h, czyli losowanie odbędzie się jutro o 23. Bardzo przepraszam wszystkich plusujących Mireczków za zaistniałą sytuację.
  • Odpowiedz
@Marcines: ja miałem podobnie, kupiłem po premierze, pograłem i teraz się kisi. Chociaż troszkę mi sie przyfarciło, bo zdobyłem prekursor do broni legendarnej i spieniężyłem go na 250 CBLN( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Marcines Ja kupiłem przed premierą, gdzie miałem jeszcze dostęp do kilku beta weekendów. Była gildia, byli ludzie to jakoś się grało. Potem jak się wszystko zaczęło kruszyć, to już ~2 lata gra się "kurzy", bo samemu się nie chce grać i profitów specjalnych nie było by mieć jakieś chęci.
Ale niczym staruszek odnośnie niepotrzebnych rzeczy, nie zamierzam się pozbywać gry "a nuż kiedyś mi się zachce pograć" ( ͡° ʖ
  • Odpowiedz