Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Milo900 +3
Cierpię na nerwicę lękową zwiazana z moim stanem zdrowia. Przez ostatnie miesiace badan z krwi nic nie wyszlo. Dzisiaj troche sie ruszalem (sprzatalem itp.), i czulem w lewej noce delikatny ból.
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
isc na sor?
- tak 30.9% (183)
- nie 69.1% (409)
To nie "Gwiazda śmierci" ale koncepcja stratosferycznego habitatu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobra baza wypadowa w przestrzeń kosmiczną jak i stacja przesiadkowa dla lotów międzykontynentalnych.
Ja tam żałuję, że nie koło roku 3015 ... ale to pewnie w moim kolejnym wcieleniu :)
Moze mirko przetrwa do 3015 i nasze reinkarnacje beda smirszkowac o naszych pierwszych spotkaniach tutaj ;p
tylko doszukuj sie potem jakiegos sensownego powodu... ;)
Regresja hipnotyczna i "cofnięcie się do wcześniejszych wcieleń" ponoć może wyjaśnić wiele w obecnym życiu człowieka.
Osobiście bardzo mnie interesuje takie doświadczenie. Tylko, że nie znam żadnej osoby co by mnie zahipnotyzowała ;).
jak znajdziesz to ja sie tez na to pisze ;3
Chetnie sie dowiem kim to wczesniej bylam ;)
Paryz... Chcialabym znow tam pojechac:3
@mar0uk: No wiesz... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja nie z takich :)
To by tłumaczyło moje upodobania do "chińskich bajek", skłonności introwertyczne i unikanie ludzi :).
A jaki wygadany :)
Idac twoim tokiem rozumowania ja powiinnam miec cos wspolnego ze starozytna grecja
I wrzeszczeć na Sokratesa zaczęła, że leń obibok i pożytku z niego nie ma, Sokrates stoicko przyjmował obelgi aż ksantypa zezłoszczona wylała mu wiadro wody na głowę i poszła sobie.
Widzisz Arystotelesie - odparł Sokrates - objawy i skutki. Najpierw mocno grzmiało a teraz cały zmoczony jestem.
:)
Ja raczej Sokratesem jestem, choc czasem te grzmoty to tylko przejda obok mnie;)
Ale sie naszukales widze ;p