Wpis z mikrobloga

#tfwnogf #przegryw #stulejacontent #killstreak #elliotrodger #rocznica #podrywajzwykopem

23 maja 2014! Dzisiaj mija rocznica strzelaniny w Isla Vista.

Eliot Rodger aka Wspaniały samiec alfa i nadludzki dżentelmen (Magnicicant alpha male; supreme gentelman)
sfrustrowany z powodu #nfwnogf i #przegryw postanowił zapukać do drzwi żeńskiego domu studenckiego i "zarżnąć wszystkie zepsute blond szmaty o których marzył przez całe życie a one go odrzucały"
Stety czy niestety plan spalił na panewce. Nasz prawiczy bohater walił w drzwi i domagał się otworzenia ich tak bardzo, że stało się to podejrzane i drzwi nie zostały otworzone. Postanowił więc improwizować i zastrzelił trzech chińczyków, gościa podobnego do Frodo i dwie niezbyt urodziwe dziewoje a potem jeszcze potrącił 7 innych osób. Na końcu strzelił sobie w pusty łeb i odszedł z tego łez padołu w stanie błogosławionej czystości, nieskalany żeńskimi narządami rozrodczymi.

Niech te wydarzenia poprowadzą wielu przegrywów do puenty. Nawet posiadanie zajebistego BMW, dużej ilości pieniędzy czy pokazywanie się ze znanym ojcem na czerwonym dywanie nie sprawi, że dziewczyny same będą Cię zaciągać do łóżka a przynajmniej nie od razu i nie jako pierwsze. Prawdziwą przyczyną przegrywu i stuleji jest to co siedzi w Twojej głowie. Jeśli nie potrafisz zagadać, masz fobię społeczną i inne problemy, zamiast zwalać wszystko na okrutny świat i żywić nienawiść do innych zamknięty w piwnicy głęboko pod ziemią, spróbuj najpierw udać się na terapię. Zacznij zagadywanie od prostych rzeczy jak pytania o godzinę itd
SzalomMosterdzieju - #tfwnogf #przegryw #stulejacontent #killstreak #elliotrodger #ro...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Donk_von_Fisher: o boże. Oglądałeś filmy z nim? To chyba najbardziej irytująca osoba jaką w życiu widziałam - faktycznie był przystojny, ale totalnie zakochany w sobie. Wyobraź sobie, że idziesz na randkę z laską, która Ci wyskakuje z tekstem "jestem najpiękniejsza na całym świecie, mam najlepiej zrobione c---i, mój ojciec jest megabogaty, ja nic nie muszę, ludzie mają mi usługiwać". I to był jego problem, a nie te dziewczyny do których
  • Odpowiedz
@DiegoCosta:I jak wrażenia?Ja tylko parę fragmentów przeczytałem co akurat ktoś gdzieś wrzucał na różne wiki.

W sumie nawet zacząłem tłumaczyć ale ostatecznie nie wkleiłem nic do pierwszego posta.

Dwaj moi domownicy byli mili ale zapraszali do nas znajomego o imieniu Chance. Był czarnym chłopcem, który ciągle do nas przychodził a ja nienawidziłem jego pewności siebie i arogancji. Nieuchronnie, zdarzył nam się podły incydent. Jadłem sniadanie w kuchni a
  • Odpowiedz
@SzalomMosterdzieju: W zasadzie ten fragment który tu dałeś dobrze nakreśla całość.

Miał rodziców, którzy go poniekąd olewali, rozwiedli się, całymi dniami siedział i grał w WoWa w kafejkach.

No i tak zadaje sobie pytanie.. czemu on do nigdy żadnej sam nie zagadał?
  • Odpowiedz