Aktywne Wpisy
Hugolina +17
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
MistrzPatelnii +75
Nawiązując do tego wpisu, majfrend od dwóch godzin próbuje mnie przekonać, żeby nie zakładać sporu, bo i tak go przegram i jak dam mu 5 gwiazdek to mi wyśle w prezencie drugi zegarek, oczywiście to ja mam dać pierwsza a on zaraz prędziutko wyśle mi prezencik taki z niego dobry koleżka ( ͡º ͜ʖ͡º) I nie wiem, czy zakładać mu ten spór - widocznie się tego boi i mogę mu tym narobić problemów, a po co, ale z drugiej strony jak mu nie założe i mnie wycyka to zostane z bublowatym zegarkiem który mi przysłał... Co myślicie Mireczki??
#aliexpress #majfrendy #pytanie
A jak w aukcji nawet pisało, że podróby nie ma znaczenia, fotki były, jak się nie zgadzają to oszust, przecież nie może być tak, że ali pozwala na oszukiwanie fotkami.