Wpis z mikrobloga

http://www.wykop.pl/wpis/12782147/miraski-zamowilam-sobie-zegarek-na-aliexpress-zdje/

Nawiązując do tego wpisu, majfrend od dwóch godzin próbuje mnie przekonać, żeby nie zakładać sporu, bo i tak go przegram i jak dam mu 5 gwiazdek to mi wyśle w prezencie drugi zegarek, oczywiście to ja mam dać pierwsza a on zaraz prędziutko wyśle mi prezencik taki z niego dobry koleżka ( ͡º ͜ʖ͡º) I nie wiem, czy zakładać mu ten spór - widocznie się tego boi i mogę mu tym narobić problemów, a po co, ale z drugiej strony jak mu nie założe i mnie wycyka to zostane z bublowatym zegarkiem który mi przysłał... Co myślicie Mireczki??

#aliexpress #majfrendy #pytanie
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@path: otwieraj spór, chiniole za bardzo kombinują ostatnio, coś się rozbestwili. No chyba, że lubisz być dymana na kasie i miękniesz, bo chiniol płacze, że będzie mieć problemy.
  • Odpowiedz
@path: Powiedz żeby wysyłał zegareczek i jak tylko do Ciebie dojdzie to wystawiasz mu 5 gwiazdek z każdej kategorii i każdy będzie zadowolony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@path: proste ze daj spór. Zrób zdjęcia swojego, porównaj go ze zdjęciami z aukcji i powiedz ze towar zupełnie inaczej wygląda niż na zdjęciach. I kij oko w tym co uważają że takie coś to cebuladeal. Cebula to chińczyk ze w uja robi i wstawia inne zdjęcia lub ostro przerobione.
  • Odpowiedz
@path: Trzeba być leszczykiem żeby się zgodzić na taki układ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ty stawiasz warunki. Wystawisz 5 gwiazdek a chińczyk jedyne co Ci wyśle to zjdęcie fakulca ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak dasz spór to pewnie dostaniesz możliwość 50% wpłaconej kwoty otrzymasz i nie zwracasz towaru, albo dostaniesz 100% zwrotu kwoty i będziesz musiała odesłać, ale to różnie bywa, zależy
  • Odpowiedz
@path: Otwieraj spór albo postaw mu ultimatum, nie wystawiaj 5 gwiazdek, bo wtedy przykładasz rękę do oszukiwania takich samych osób jak ty, tak samo, gość kupuje sobie opinie i potem robi innych w wała, nie pozwól mu.

A jak w aukcji nawet pisało, że podróby nie ma znaczenia, fotki były, jak się nie zgadzają to oszust, przecież nie może być tak, że ali pozwala na oszukiwanie fotkami.
  • Odpowiedz