Aktywne Wpisy
#pracbaza
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Bunch +69
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#!$%@? miał aż 12 pendrive, a na swoim aparacie jakieś stulejarskie zdjęcia. Zabezpievzylismy mu to wszystko, bo szef lubi sobie popatrzeć. Zabraliśmy mu też 2laptopy. Mietek jako ekspert od kompow zauważył że są poszyfrowane ale Kuc nie chciał podać haseł.
Błagał by mu je zostawić no ale po co, jak haseł nie zna? Może w końcu wyjdzie z domu, w sumie nawet mi go nie żal. Miał też trochę DVD jedna nawet opisana Animal anal vol 47. Będzie co oglądać...
#25latwolnosci #pasta #pdk