Wpis z mikrobloga

Tragedia Mirki. Przywoluje #ios #apple #iphone #tmobile #sony #sonyxperia #android #kiciochpyta #pomocy #telefon

Kochani który telefon lepszy? IPhone 4s czy Sony xperia T3? W abonamence 60 zl telefony sa za199,99. A może jeden i drugi cuchnie lipą z miodem? Mam do wyboru jeden z tych telefonow a ja pojęcia o nich nie mam. Zależy mi na dobrej jakości zdjęciach (żeby robiąc zdjęcia książce bylo widać co jest napisane) oraz zależy mi na tym żeby obslugiwane byly pliki doc pdf pttx i tak dalej. Help. :c
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@pieczywowewiadrze: oh, czylo tel nie bedzie zacinal sie z tego powodu... hmm... szczerze? Ja korzystam z aparatu, aplikacji odtwarzających PDF doc i pttx i to wszystko. Nie jestem gadzeciara:) no, w sumie korzysta tez z whatsappa , FB i wypoku :) kurcze może ppprosze o jakies inne propozycje... ale twoja ODP jest baaardzo cenna także dziękuje.
  • Odpowiedz
@kajutakaja: uwierz mi, osoba z bliskiego otoczenia tez była nim zachwycona :) duży wyświetlacz, parametry nie jakieś najgorsze. Sprzedany po dwóch miesiącach, z czego ten drugi to była mordęga
  • Odpowiedz