Aktywne Wpisy

szczszz +1251
Dlaczego niezalogowani nie widzą wpisów na tagu #nieruchomosci
źródło: Screenshot_20240903_180646_com.brave.browser
Pobierz
picasssss1 +109
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: Screenshot_20240903_180646_com.brave.browser
Pobierz
Wykop.pl
Mam już trochę doświadczenia w tzw. opuszczaniu ciała. Najczęściej korzystałem z metody 5+1, jadę na deficycie sennym lub odzyskuję świadomość przy fałszywych przebudzeniach. Ostatnio nawet nie nie muszę się specjalnie wysilać, po prostu trochę się skoncentruję przed snem i samo wychodzi. Problemem jest za to niezbyt wysoka jakość snów, poza nielicznymi wyjątkami głównie latam po mieszkaniu. Często mam ciemno przed oczami i muszę się nieźle pokręcić żeby się z. Wybijanie szyb i latanie często powoduje wywalanie ze snu. Największym problemem jest przejście ze świadomego snu (tzn. ewidentna sztuczność) do obe.
Macie jakieś dobre sposoby na przenoszenie się do innych lokalizacji/focusów? Można szukać drzwi, raz awet udało mi się dostać do Parku, ale przeważnie kończy się na włóczeniu po osiedlu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#obe #oobe
źródło: comment_yqsdz8pdJ9kNmps5PpnXPuUzs7cM4xXi.jpg
Pobierz@bagno_zwyczajne: Z ciekawości sprawdziłem co piszą na temat tego preparatu i ponoć czuje się po nim "jak dziecko we mgle" - a właśnie należy osiągnąć lepszą koncentrację. Wspomaganie się preparatami uważam z różnych powodów za kiepski pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ProjektZ: pisz pisz