Aktywne Wpisy
OCIEBATON +247
WielkiNos +151
Masz dogofobię i boisz się psów? Jesteś nienormalny. Dlaczego psiarz z pitbulem bez kagańca w pociągu ma się do ciebie dostosowywać?
Na szczęście przed roszczeniowymi psiarzami, którzy nie są świadomi rzeczy oczywistych chroni nas regulamin przewoźnika mówiący wyraźnie, że jeśli komuś w pociągu przeszkadza pies to pies ma zmienić miejsce.
#psiarze #prawo #bekazpodludzi #truestory #bekaztwitterowychjulek
Na szczęście przed roszczeniowymi psiarzami, którzy nie są świadomi rzeczy oczywistych chroni nas regulamin przewoźnika mówiący wyraźnie, że jeśli komuś w pociągu przeszkadza pies to pies ma zmienić miejsce.
#psiarze #prawo #bekazpodludzi #truestory #bekaztwitterowychjulek
Niestety nie dotarłam do siedziby Polameru bo korki w Krakowie mi na to nie pozwoliły (przyjechałabym za późno) więc tam po prostu zadzwoniłam. Pani była dosyć... no jak to Pani na infolinii. Zarzuciła mi że pewnie to mieszkanie studenckie i "życie na kocią łapę" i pewnie ktoś u mnie tą paczkę odebrał. (Wtedy pomyślałam: dobrze kobieto, żem do Ciebie nie dotarła bo bym Cię zabiła).
Pan kurier ma przyjechać do mnie w czwartek wyjaśnić sprawę :] W paczce były same nowe rzeczy, które pewnie dawno temu już poszły na allegro albo zostały rozdane ;_;
@jordanos: Moja mama i siostra od lat wysyłają Polamerem, z tym że do Tarnowa więc kurierzy dobrze już nas znają. Teraz wysłała do Krakowa no i... paczki ni ma :P
@dptd: Byłam niesamowicie wkurzona :)