Wpis z mikrobloga

Prawilnie przypominam chyba najbardziej kultowy wątek na forum kafeteria.
Do czego byście się nikomu nigdy nie przyznały?
Niektórzy od razu zajarzą o co chodzi, innym już tłumaczę o co...
Kafeteria to typowo babskie forum służące do pitu-pitu o kosmetykach, pracy, ubraniach, muzycę no i związkach/seksie. Temat ten powstał w 2007 roku i nie jednemu #niebieskiepaski otworzył oczy na bardzo ważną dewizę życiową - nigdy nie ufaj kobiecie. W skrócie, setki kobiet anonimowo przyznawało się do rzeczy, które ukrywają przed światem, głównie przed swoimi facetami.

Zanim ktoś napisze, że to trolling. Owszem, po kilku latach jak temat urósł do rangi kultowego w polskiej sieci na pewno stał się dobrym miejscem na uskutecznianie trollingu i podszywania. To jednak nie zmienia faktu, że większość wpisów jest całkiem na serio.

PS: przydałby się jakiś osobny tag na mirko, na wrzucanie contentu "przestrogowego", obnażającego manipulującą logikę różowych. Na przykład coś typu
http://koniectoksycznych.blogspot.com/
http://www.reddit.com/r/AskReddit/comments/t0ynr/throwaway_time_whats_your_secret_that_could/
@bslawek i @SUQ-MADIQ content z żonami
i wiele innych.

#kafeteria #zwiazki #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #friendzone
D.....r - Prawilnie przypominam chyba najbardziej kultowy wątek na forum kafeteria. 
...

źródło: comment_aNylGSGrbrnkQ0BxfoBVATgZW8BPPJrm.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Donk_von_Fisher: nie znalam koniectoksycznych, kool.

też zastanawiałam się, czy jest na wykopie coś na wzór mgtow czy ogólnie tag zbierający uświadamiające teksty. Wiem tylko, że @samiec w miarę regularnie wrzuca pisane przez siebie artykuły, ale mam wrażenie, że przez to, że oprócz opisywania natury kobiet, podejmuje też tematy polityki, kościoła, zraża do siebie ludzi.
  • Odpowiedz
@Donk_von_Fisher:

Mnie tez policja zgarnela.2razy bylam na wytrzezwialce,raz zatrzymana na 24.Poza tym probowalo sie roznych zeczy z czego trawka byla jak papieros.A teraz stateczna zona i matka 2dzieciaczkow.Maz oczywiscie o wiekszosci nie wie...

Rakłem
  • Odpowiedz
"w technikum w klasie mielismy goscia, byl ogolnie zamulony i taki typowy synek mamusi...
kiedys sie do niego przysiadlismy i sobie tak normalnie rozmawialismy, az w koncu zaczalem sie mu zalic ze moj brat jest strasznei chory i nie bedzie mogl sie kochac w przyszlosci. Zainteresowany tematem koles spytal sie co sie stalo, wyjasnilem ze byl u lekarza i ten zauwazyl ze w penisie ma tylko jedna dziurke :D
nawkrecalem ze facet
Cola-alex - "w technikum w klasie mielismy goscia, byl ogolnie zamulony i taki typowy...

źródło: comment_F2BV6w5a3d2xFEuDLTPdYhhozWrdDzXq.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz