Aktywne Wpisy

jedz_se +203
16.06.2025 zostałem zaatakowany na klatce schodowej własnego domu przez syna współwłaścicielki nieruchomości. Jest to przestępca skazany prawomocnym wyrokiem z maja 2024 roku za groźby karalne (groził, że mnie zabije) oraz uszkodzenie ciała powyżej 14 dni (wyłamanie palca z uszkodzeniem ścięgna) odbywający obecnie karę w zawieszeniu. Przestępca, Paweł Łakomy, zepchnął mnie ze schodów, po czym zaczął okładać pięściami, krzycząc 'zabiję Cię). Z trudem wyrwałem się, wzywając pomocy na ulicy uciekłem do swojego mieszkania
źródło: wyrok
Pobierz

Zabawa polega na tym, żeby wypisać 5 gier, które Waszym zdaniem absolutnie każdy powinien ograć, takie absolutne perełki które zostają w głowie na zawsze.
Jeśli macie więcej takich tytułów niż 5 to wiadomo, też dodajcie.
Ja zaczne:
1.
Jeśli macie więcej takich tytułów niż 5 to wiadomo, też dodajcie.
Ja zaczne:
1.

@wpoz: uspokoj sie. Jak chcesz to moge do Ciebie zadzwonic, i pogadamy.
@gregu-: Nie bo się boję rozmawiać.
źródło: comment_7VuIcY0zeaupzezodoNXPFLJ9qQqMP67.jpg
Pobierzto @gregu- będzie nawijał, niczym się nie przejmuj przecież, raz się żyje, dawaj czadu.
@gregu-: @spere: Nie odważyłbym się mimo wszystko. Nawet miałem problem żeby tu w ogóle napisać. Zresztą po co?
źródło: comment_hd9hGajYGloW6wers6MbsLAHcDSfxQQp.jpg
PobierzKtoś dziś zareagował, odpowiedział na sygnał, po prostu może skorzystaj z tego :-)
Po co?
No właśnie aby pogadać z innym człowiekiem, o czymkolwiek, nawet o błahych sprawach, czymkolwiek.
Na tym między innymi polegają relacje międzyludzkie, których brak ci doskwiera. Na po prostu kontakcie,
źródło: comment_cMOeT3hLolX1vw8Tz2muE6ULTVoUQfM2.jpg
Pobierzźródło: comment_J6AfGPEegyjEgd8PNBCcysJXXwmcI6k6.jpg
Pobierz@Leafina Myślałem, że dotyczy to tylko niebieskich. Na wypoku zawsze znajdzie się ktoś kto się Tobą zaopiekuje.