Aktywne Wpisy

tojestmultikonto +64
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
źródło: 20240830_103226
Pobierz
Operator_imadla +526
Miasto #plock daje 20 milionów na klub Wisła Płock i 100zlotych na ośrodki adopcyjne xD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#glupiewykopowezabawy #konkursteledyskowy
Zasady (trochę zmienione - gramy do 8 pkt):
Nagrody:
Mam kilka niewykorzystanych kluczy z bundla Square Enix:
1. Thief
2. Murdered: Soul Suspect
3. Lara Croft and the Guardian of Light
4. Startopia
5. Kane & Lynch Collection
6. Supreme Commander 2
Zwycięzca ma prawo wyboru jednej gry, druga osoba wybiera jedną z pozostałych, podobnie trzecia. Resztę rozdam innym razem :D
Ranking:
1. @sapere-aude (3);
2. @zakowskijan72 (2)
3. @Antlion (1); @fvck (1); @h0gan (1); @aczikibom (1); @zacietrzewiony (1); @qwertyzax (1); @southman (1)
Niektórzy mówią, że piję, ale równy ze mnie gość:
źródło: comment_SDHv59uVy7xJ8JyWWG3dKbWyS6GDmGGA.jpg
Pobierz