Mój pierwszy dzień na torze, w Starym Kisielinie (kartingowo-motocyklowy) pod Zieloną Górą... i powiem Wam, że ta moja mała 125 całkiem daje radę! :) W tyle zostawałem przeważnie na prostej... pomijając dojazd. ( ͡°͜ʖ͡°)
Nauka płynąca z takiego dnia na torze - bezcenna, a jak jest ktoś, kto potrafi wytknąć błędy, to już w ogóle nieocenione. Polecam każdemu. ʕ•ᴥ•ʔ
Opona zamknięta na tyle, na ile się dało, trochę przeszlifowałem... siebie i moto, ale nic poważnego, pierwsze koty za płoty! :D
@KMiklas: Ale naprawdę teraz można kupić nawet nowego w rozsądnych pieniądzach takie RC390 które do nauki sportowej jazdy nadaje się idealnie bo ma moc starszej 500tki a na zakrętach to lata naprawdę ostro... Na Nurburgringu był ziomeczek na takim KTMie i 600tki i Supersporty wciągały go dopiero na prostej startowej... mimo 2 razy mniejszej mocy ten KTM miał kosmiczną trakcję w szczycie zakrętu ale ja jednak jestem zwolennikiem starej szkoły
@Szlaufman: no 600 na pewno świetna sprawa. Jednak nie stać mnie na drugie moto tylko do jazdy po torze, a właściwe prawko dopiero w przyszłym roku, mam nadzieję.
Mój pierwszy dzień na torze, w Starym Kisielinie (kartingowo-motocyklowy) pod Zieloną Górą... i powiem Wam, że ta moja mała 125 całkiem daje radę! :) W tyle zostawałem przeważnie na prostej... pomijając dojazd. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nauka płynąca z takiego dnia na torze - bezcenna, a jak jest ktoś, kto potrafi wytknąć błędy, to już w ogóle nieocenione. Polecam każdemu. ʕ•ᴥ•ʔ
Opona zamknięta na tyle, na ile się dało, trochę przeszlifowałem... siebie i moto, ale nic poważnego, pierwsze koty za płoty! :D
@Stitch - żałuj, że nie byłeś. :d