Wpis z mikrobloga

Cześć Mireczki!
Chce przenieść numer z #tmobile na kartę do #play na kartę. Przeczytałem informację na stronie Play i jest tam punkt o tym, że trzeba mieć zarejestrowany numer. Tylko T-mobile ma jakąś żałosną stronę i nie wiem jak można to sprawdzić. Do tego da się to zrobić tylko w serwisie jakbym musiał zarejestrować ten numer?
Tak przy okazji, to kartę w T-mobile mam już od dawna, dawna. Jak ktoś coś wie to byłbym wdzięczny za info ;)
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kptant: Tak, innej metody nie ma. Teraz i tak dobrze, bo za darmo to robisz. Ja z 5-7 lat temu to jeszcze musialem miec 52zl na koncie tmobile (ery) ktore rpzepadały, ale play dawał 3x20zł
@PaleRuskieFajki: mojej mamie zrobili, ale ona przenosiła numer abonamentowy. podejrzewam, ze zarejestrowac karte musi sam
  • Odpowiedz
@kptant: wypełniasz formularz i odsyłasz mailem, 2 tygodnie przeciągają z rejestracją. W salonie już nie rejestrują od roku na poczekaniu, też grają na czas ze 2 tygodnie. a potem tylko do play i w 24 jesteś u nich z 60zł na koncie promocyjnym po pierwszym doładowaniu i nie zmienianiu taryfy
  • Odpowiedz