Aktywne Wpisy

prezi139 +186
Wczoraj pod tagami #programowanie #programista15k widziałem dyskusję kryzysie w branży IT i studiowaniu kierunki lekarskiego, @ByczekRozplodowy rzucił w pierwszym komentarzu "Czas na nowy tag pielęgniarz B2B" a jako, że nim jestem już od kilku lat to chętnie go zacznę xD.
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą
źródło: wyplata
Pobierz
Milutki_pieselek +107
Wstydzę się tego, że moja dziewczyna po 9 latach związku zostawiła mnie dla starszego od siebie 10 lat faceta. Było to ok półtora roku temu. Facet inny level niż ja. Własna firma, mieszkanie, samochód z salonu. Zrobił jej dziecko i po urodzeniu ją zostawił i wyrzucił i wróciła do naszej rodzinnej miejscowości. Odezwała się, że chce wszystko naprawić i żałuję tego co zrobiła. Wstyd mi, że rozważam nad daniem jej drugiej szansy.

1) Kołki 14 cm wystarczą? Wiem że dla pustaka oraz innych materiałów małej gęstości stosuję się kołki o dłuższym zakończeniu mocującym (styropian będzie mocowany do pustaka żużlowego).
2) 6 kołków na m^2, nie za dużo?
#budownictwo #budowadomu #styropian #pytanie #pytaniedoeksperta
Komentarz usunięty przez autora
@dk90: Ściana do której będzie mocowany styropian jest naprawdę słabej jakości.
Jak ma się styropian na wewnętrznej stronie ściany do zagrożenia zapalenia tegoż styropianu?
Ale sądzę, że kleje Atlas są dosyć dobre.