Aktywne Wpisy
empiufo +420
Przezroczysta szklanka z ikei jest brązową szklanką z uchem naszego pokolenia
#heheszki #kiedystobylo #gimbynieznajo #polskiedomy
#heheszki #kiedystobylo #gimbynieznajo #polskiedomy
Viado +46
Sławomir Mentzen - wolnościowiec, wolnomyśliciel, adwokat, przyszły minister finansów. człowiek który powoduje trzask lewackich zwieraczy gdziekolwiek się pojawi :)
SZANUJESZ PLUSUJESZ
#sejm #konfederacja #podatki #mentzen #bekazlewactwa #programista15k #polityka
SZANUJESZ PLUSUJESZ
#sejm #konfederacja #podatki #mentzen #bekazlewactwa #programista15k #polityka
Załapałem się do jednej firmy na praktyki wakacyjne, ale okazało się że inna firma do której też wcześniej startowałem zaprosiła mnie na kolejny etap rekrutacji. Zakładając że dostałbym się do tej drugiej firmy ( bardziej by mi odpowiadała ),
czy były by jakieś skutki rezygnacji z praktyk w firmie pierwszej ? Nic jeszcze nie podpisywałem w tej firmie, jedynie przeszedłem całą rekrutację i w momencie doniesienie wszystkich dokumentów jestem przyjęty. Czy np gdybym w przyszłości startował do firmy jeden z której bym teraz zrezygnował, podchodzili by do mnie inaczej niż do innych kandydatów ?
#rekrutacja #programowanie
@Bouncer: Nie.
@Bouncer: Tak. Chociaż to zależy też od ich pamięci (musiałaby Cię rekrutować ta sama osoba) oraz stylu Twojego odejścia.
@Bouncer: żadnych, chyba że jacyś nienormalnie ludzie tam pracują w rekrutacji, jak korpo, to nawet bym się nie przejmował.