Wpis z mikrobloga

267 603 - 38 = 267 565

Ostatnia jazda przed #velo w #torun , nawet nie włączałem garmina . Teraz tydzień regeneracji, aż do zawodów ;)
Pytanie do Was mireczki, czy ktoś z Was jedzie? Ujawniać się! ;) Dobra okazja do spotkania się i poznania. Planujemy wspólną jazdę w sobotę z : @metaxy @wilier @karolctu @KonniQ @kocurkolandia
Zdjęcie z wczoraj by @metaxy
#rower #szosa #kolarstwo - wybaczcie spam.

#rowerowyrownik
źródło: comment_jTGmre8M035gV7slfOG9LrZyQoHPf3PR.jpg
  • 19
@cree: Nie wiem czy pytanie o to na równiku było dobrym pomysłem. Pewnie sporo ludzi ma równik na czarnej + pora do niczego, bo teraz ludzie w pracy/szkole/uczelni.
@metaxy: Poczekamy, zobaczymy, może ktoś zauważy i napisze. Jeśli się nie uda zadamy pytanie jeszcze raz z innymi tagami, nie wierzę że na wykopie nie ma nikogo kto będzie brał udział w zawodach :)
@cree @metaxy @wilier @karolctu @KonniQ @kocurkolandia @Partyzant_z_buszu @Fotzsyzrk:

To ja też się dołączam :-) Moim zdaniem stawienie się na starcie w grupce z mirko byłoby bardzo dobrym pomysłem. Skoro jest już tag #velo, to można go używać, żeby się dogadać co do miejsca spotkania. Ze mną jeszcze jedzie szwagier i dwóch kolegów ze studiów, więc taką kilkunastoosobową grupką można by pojechać wspólnie, nawet jeśli później każdy pojedzie według własnych sił
@tomek860827: @metaxy: @kocurkolandia: Jadę z Gdańska z koleżanką. Dystans 71 km. Chciałem jechać na sam wyścig, ale w niedzielę odbiór pakietów startowych jest jedynie do 08:30 i nie chcemy zrywać się aż tak wcześnie. Jak na razie kombinuję nocleg. Wspólne jechanie jak najbardziej. Dużo lepiej w grupie, choćby część wyścigu niż gonić na własną rękę.
@Partyzant_z_buszu @cree @metaxy @wilier @karolctu
To dajcie znać kiedy możemy się spotkać ewentualnie.
Dla tych co nie znają Torunia, to może pod mostem drogowym nad Wisłą.
Możemy umówić się w sobotę popołudniu np. koło 18, jeśli już dotrzecie i jeżeli będzie Wam pasowało.
Na mapce zaznaczyłem kółkami miejsce biura zawodów i miejsce pod mostem, gdzie można się umówić.
Jak coś to dajcie znać co i jak :-)
źródło: comment_vOAr2rNONuYRxKa1BG47jpTcnsjPEQH8.jpg