Ostatnia jazda przed #velo w #torun , nawet nie włączałem garmina . Teraz tydzień regeneracji, aż do zawodów ;) Pytanie do Was mireczki, czy ktoś z Was jedzie? Ujawniać się! ;) Dobra okazja do spotkania się i poznania. Planujemy wspólną jazdę w sobotę z : @metaxy @wilier @karolctu @KonniQ @kocurkolandia Zdjęcie z wczoraj by @metaxy #rower #szosa #kolarstwo - wybaczcie spam.
@cree: Nie wiem czy pytanie o to na równiku było dobrym pomysłem. Pewnie sporo ludzi ma równik na czarnej + pora do niczego, bo teraz ludzie w pracy/szkole/uczelni.
@metaxy: Poczekamy, zobaczymy, może ktoś zauważy i napisze. Jeśli się nie uda zadamy pytanie jeszcze raz z innymi tagami, nie wierzę że na wykopie nie ma nikogo kto będzie brał udział w zawodach :)
To ja też się dołączam :-) Moim zdaniem stawienie się na starcie w grupce z mirko byłoby bardzo dobrym pomysłem. Skoro jest już tag #velo, to można go używać, żeby się dogadać co do miejsca spotkania. Ze mną jeszcze jedzie szwagier i dwóch kolegów ze studiów, więc taką kilkunastoosobową grupką można by pojechać wspólnie, nawet jeśli później każdy pojedzie według własnych sił
@kocurkolandia: Aha, dzięki! Chciałem pytać o godziny startu poszczególnych dystansów, bo wcześniej nie było informacji, ale właśnie przeczytałem wszystko na stronie :-)
@tomek860827: @metaxy: @kocurkolandia: Jadę z Gdańska z koleżanką. Dystans 71 km. Chciałem jechać na sam wyścig, ale w niedzielę odbiór pakietów startowych jest jedynie do 08:30 i nie chcemy zrywać się aż tak wcześnie. Jak na razie kombinuję nocleg. Wspólne jechanie jak najbardziej. Dużo lepiej w grupie, choćby część wyścigu niż gonić na własną rękę.
@Fotzsyzrk: A co do wspólnego jechania to na pewno jadę z 2 kolegami, jeszcze musimy się dogadać na kogo pracujemy :) Jakbyś się chciał dołączyć to luz.
Ja w Toruniu będę już w sobotę i to pewnie od 13. Jakbyśmy się mieli znaleźć na starcie to raczej musiałbym mieć łopatologicznie wytłumaczone gdzie mam Was szukać.
@Partyzant_z_buszu @cree @metaxy @wilier @karolctu To dajcie znać kiedy możemy się spotkać ewentualnie. Dla tych co nie znają Torunia, to może pod mostem drogowym nad Wisłą. Możemy umówić się w sobotę popołudniu np. koło 18, jeśli już dotrzecie i jeżeli będzie Wam pasowało. Na mapce zaznaczyłem kółkami miejsce biura zawodów i miejsce pod mostem, gdzie można się umówić. Jak coś to dajcie znać co i jak :-)
Ostatnia jazda przed #velo w #torun , nawet nie włączałem garmina . Teraz tydzień regeneracji, aż do zawodów ;)
Pytanie do Was mireczki, czy ktoś z Was jedzie? Ujawniać się! ;) Dobra okazja do spotkania się i poznania. Planujemy wspólną jazdę w sobotę z : @metaxy @wilier @karolctu @KonniQ @kocurkolandia
Zdjęcie z wczoraj by @metaxy
#rower #szosa #kolarstwo - wybaczcie spam.
#rowerowyrownik
To ja też się dołączam :-) Moim zdaniem stawienie się na starcie w grupce z mirko byłoby bardzo dobrym pomysłem. Skoro jest już tag #velo, to można go używać, żeby się dogadać co do miejsca spotkania. Ze mną jeszcze jedzie szwagier i dwóch kolegów ze studiów, więc taką kilkunastoosobową grupką można by pojechać wspólnie, nawet jeśli później każdy pojedzie według własnych sił
Ja w Toruniu będę już w sobotę i to pewnie od 13. Jakbyśmy się mieli znaleźć na starcie to raczej musiałbym mieć łopatologicznie wytłumaczone gdzie mam Was szukać.
To dajcie znać kiedy możemy się spotkać ewentualnie.
Dla tych co nie znają Torunia, to może pod mostem drogowym nad Wisłą.
Możemy umówić się w sobotę popołudniu np. koło 18, jeśli już dotrzecie i jeżeli będzie Wam pasowało.
Na mapce zaznaczyłem kółkami miejsce biura zawodów i miejsce pod mostem, gdzie można się umówić.
Jak coś to dajcie znać co i jak :-)