Aktywne Wpisy
quantum_joe +456
Lekarz ze skalpelem bojowym dokonuje kilka błyskawicznych operacji na niemieckich pacjentach w Mannheim.
Dziękujmy eurokratom za ten wspaniały "drenaż mózgów" z bliskiego wschodu na stary kontynent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#multikulti #paktmigracyjny #ubogacaniekulturowe #niemcy #relokacja #imigranci #bekazlewactwa #islam
Dziękujmy eurokratom za ten wspaniały "drenaż mózgów" z bliskiego wschodu na stary kontynent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#multikulti #paktmigracyjny #ubogacaniekulturowe #niemcy #relokacja #imigranci #bekazlewactwa #islam
absolootnie +52
100zł za rzeczy widoczne na zdjęciu. Grill bar zlokalizowany w parku śląskim. Chyba juz lekka przesada z tymi cenami...
#inflacja #gospodarka #polska
#inflacja #gospodarka #polska
Dowiedziałem się dziś dodatkowo, że jak oddam jeszcze raz krew to będę mógł darmo jeździć autobusami we #wloclawek bo wystarczy oddać 6 litrów :D
5850ml krwi za mną , by było więcej czyli 6750ml ale miałem zbyt mało krwinek czerwonych i niestety nie oddałem
Wszystkich gorąco zachęcam do oddawania krwi bo na prawdę warto!
Wszyscy Ci co twierdzą, że po tym są jakieś choroby, człowiek się źle czuję, nasza krew jest sprzedawana etc to niech siedzą cicho bo ja nigdy się źle nie czułem a przy okazji mam darmowe badania :) na ten dzień czuję się jak #wygryw (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#krew #oddawaniekrwii
Ja tez czuję 'dlug' zaciągnięty na krew. Jak się rodziłam mama dostała mega krwotoku i tylko litry obcej krwi uratowały moja mamę :)
Proszę nie manipulować populistycznymi hasłami.