Wpis z mikrobloga

JA P------E JAK MOŻŃA WOGÓLE ZASTANAWIAĆ SIĘ PRZEZ UŁAMEK SEKUNDY NAD ODDANIEM GŁOSU NA KOMOROWSKIEGO!
pisze z głowy ale kilka faktów, tyle afer co wyszło przy okazji wspólnych rządów komora i po to sie w pale nie miesci. Wszystkie stolki zabetonowane, kolesiostwo do tryliardowego kwadratu, moja matka która kieruje w jakimś osrodku sportu i rekreacji w powiatowej pipidowie mowi ze takie jak sa uklady i kazdy ma haki na kazdego to sie zyc odechciewa, a kazdy ma wszystko w dupie byle sie kasa zgadzala. następnie bronek i wsi. nie wiem czy widzieliscie ten film vegi służby specjalne gdzie jest pokazane jak to stare wygi z czasow komuny rzadzi i dzieli dzisiejszymi salonami polityki, jak sie dobrze maja Ci którzy z nimi trzymaja, jak w kazdej stacji mainstreamu jest non stop propaganda jak jest cudownie, jak sie rozwijamy podczas gdy mlodzi robia exodus jak zydzi z egiptu i to bez Boskiej pomocy. K---a walek na walki z kazdym przetargiem, kazda wieksza budowa w tym kraju ma kanty, autostrady, pendolino, stadionowe odprawy po milion złotych. poza tym państwo policyjne, najwiecej podsłuchow w Europie, najbardziej rozbrojone społeczeństwo, policja goni za wszystko a jak nie ma za co to i tak cos znajdzie, kraj w którym ludzie z górnej czesci lańcucha mają W------E na januszy ktorym sumienie nie pozwala kantem sie dorobic, a tym co i tak sie lepiej wiedzie to dojebmy podatki bo ich k---a stac a nam ciagle malo. LUDZIE licze ze internet, a zwłaszcza wykop to jest ta KROPLA ktora drazy skałę, oaza na tej pustyni s----------a, jabłko poznania po którym otworzą sie wam oczy. Żeby jeszcze was zmotywować wrzucam fragment który zmusił mnie aby podzielić się z Wami mymi #gorzkiezale #polska #polityka #wyboryprezydencki2015 #drugatura
Błagam, pomóżcie niech zgnije ten rak co niszczy Polskę
A propos jedno Wam powiem. Nie jestem fanem PISu naprawdę chętnie głosowałbym na inną partię gdyby był taki wybór i obiecuje że jeśli kukiz sklei coś sensownego na jesień to z największą przyjemnościa oddan na niego głos,
ALE
między PO a PISem jest jedna diametralna różnica. Ten Kaczyński którym tak straszą W NIC NIGDY NIE BYŁ UMOCZONY, czlowiek ktory pewnie zalicza sie do ścisłego grona Polaków posiadających najwięcej wrogów nigdy nie był o nic posądzony, czy to on czy Lech. Jak dla mnie w kraju takim jak ten to jest naprawdę coś. Więc pieprzenie ze to jedno i to samo, ze nic sie nie zmieni to jest taki bullshit, poza tym ze jak pis rzadzil co prawda przez 2 lata to naprawde sie dobrze dzialo, naprawde polska sie rozwijala, nawet po przyznaje ze zastali gospodarke w swietnym stanie w 2007 ale jak zawsze wytlumaczenie ze przeciez byla koniunktura na swiecie jak nigdy wiec nikt by tego nie s--------l...
Dobra ludzie jestem tu nie za dlugo ale wiem ze myslicie, ze nie jestescie skazeni papka z tv wiec podejmiecie mądrą decyzję.
jagto89 - JA P------E JAK MOŻŃA WOGÓLE ZASTANAWIAĆ SIĘ PRZEZ UŁAMEK SEKUNDY NAD ODDAN...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jagto89: Porozmawiaj z ludźmi którzy głosują na Gajowego, a takich nie brakuje. Oni z tych afer pamiętają tylko kwestie obyczajowe, albo że coś, ktoś miał zrobić, ale co zrobił? tego nie wiadomo. Najlepsze jest to, że argumentem przeciw np. Dudzie może być to że stoi za nim Radio Maryja, a jak się powie że Komorowski przemawiał na Jasnej Górze, to jest tekst, że on przecież historyk, musi to robić. :x
  • Odpowiedz
ja p------e, czuje ze te wybory to jest jakis pierwszy promyk od samego poczatku jak jestem świadomym ludkiem. ludzie nie mozna tak tego s--------c po prostu nie wolno nam. nie wierze ze beda drugie niemcy ale choc troche ukrocic moznowladcow, choc troche rownosci ludzie, no prosze was. kiedys o to samo walczono i umierano na barykadach a dzisiaj sie nie chce zakreslic kwadracik. No prosze was
  • Odpowiedz