Aktywne Wpisy
Fiszermen +102
Ładna konstrukcje popełniłem?
jakis_login +41
Wczoraj zmontowałem sobie biurko, które sam zaprojektowałem (taa... niby nic szczególnego, ale musiałem np. uwzględnić kaloryfer, odstający parapet i lekko uciekającą ścianę). Blat z podwójnej (sklejone dwa arkusze ze sobą) płyty meblowej - grubość 3.6cm. Nogi stalowe, tzw. loftowe, zamówione pod konkretny wymiar tak, by biurko miało wysokość 80 cm (ostatecznie ma 80.6, bo zapomniałem uwzględnić te 0.6 cm...). I teraz najlepsze - szerokie na ... 2.60m :) Przesiadłem się z biurka
A co do innych:
- jeśli nie wiesz na kogo głosować to oddaj pusty głos, na siłę nic nie wymyślisz,
- jeśli masz korzyść i argumenty za Komorem, to głosuj nawet za tym śmiesznym człowiekiem, ale musisz mieć podstawy do tego,
- jeśli oceniasz kandydata na podstawie jego zdania na temat bójki na ulicy czy zupy pomidorowej, to sobie daruj bo jako obywatel jesteś żałosny.
Wybory demokratyczne za czasów PO już dawno przestały mieć cokolwiek związanego z demokracją. Ale zanim przyjdzie siłą zmieniać system, to nie można zostawiać wyborów na straconej pozycji.
Dlaczego Marian? Bo wbrew mediom, oprócz w-------u, ma do zaoferowania skonkretyzowany plan. Dla mnie najważniejsze punkty tego planu to te wspierające rodzimy handel i stawiające nasze sieci w uprzywilejowanej pozycji w stosunku do teskaczy oraz neutralność w konflikcie ukraińsko-rosyjskim. Ani jednym, ani drugim nie mamy interesu gospodarczego, narodowego i historycznego by pomagać. Duda i Komorowski to pewnik wciągania nas w ten syf. Głosuj na nich i czekaj na pobór, albo głosuj na Mariana i kupuj spokojnie w polskich sklepach. Dodatkowo emerytura obywatelska i wolna amerykanka w wypracowaniu jej ilości zamiast złodziejskiego ZUSu. Idealna opcja dla oszczędnych i poukładanych Polaków. Pokolenia leniwych socjalistów muszą odejść.
Czołem Wielkiej Polsce!
P.S. Jednak wzięło mnie na agitację.;]
#wybory #mariankowalski #polityka
@FotDK: Po co niby?
- frekwencja jest = spełnieie obowiązku obywatelskiego
- wyrażenie opinii jest
- żaden nie dostanie głosu
W sumie to sobie zaprzeczyłeś.
Owszem, ale nie wypełniasz wówczas swojego obowiązku obywatelskiego, oraz jakby "moralnie" tracisz prawo do narzekania. ;]
To nie idź. Czy ja cię zmuszam? O_o
@JesterRaiin: Namawiasz:)
@FotDK: I co Marian to wprowadzi? xD
Niespecjalnie. To nie mój cytat. :]
Poza tym wyrzucenie jedności partyjnej na stołku premiera i prezydenta będzie oznaczać przerwanie samowolki PO, jaka nastała po 2010. To taki bonus.