Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#informatyka #programowanie #politechnikawarszawska #studia #feels #oswiadczenie
@najavie: zapomniales ze on chce isc na pw (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@chast: na studiach jest czas na pracę jak się człowiek zepnie, ale generalnie jest masa nieprzydatnych przedmiotów, które bardzo zniechęcają do samego studiowania - poza tym programowanie, czy informatyka jest raczej jedną z tych rzeczy, której można się uczyć w dużej mierze samemu, czy gdzieś pracując
Można polemizować, że jest dużo nieprzydatnych przedmiotów itp., ale są rzeczy, których pewnie sam byś się nie uczył (jakaś analiza, kombinatoryka, algorytmika i inne), które moim zdaniem sporo pomogły jeśli chodzi o kodzenie i ogólnie w myśleniu jak programista. Jak jesteś ogarnięty to prace i na drugim roku znajdziesz bez większego problemu. Raczej nie ma problemu ze znalezieniem czasu na