Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +90
Demonstracja antynatalistyczna się odbyła! Pozdrawiam. NIE GRAJ W RULETKĘ CZYIMŚ ŻYCIEM!
#antynatalizm
#antynatalizm
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jestem ateistą i z tej dwójki po tysiąckroć bardziej wolę Brauna, co więcej naprawdę mam ochotę oddać na niego głos w tych wyborach, zastanawiam się czy inni ateiści też mają takie podejście.
#ateizm #ankieta #wybory #palikot #braun
Jaki by nie był Braun i ile wad by nie posiadał, ten człowiek jest wiarygodny i robi wrażenie prawdziwego patrioty, męża stanu, po prostu człowieka honoru, a to w dzisiejszym świecie coś, czego nie posiada prawie żaden polityk.
Pytanie zadałeś tez w
Zresztą Palikot to straszna bieda umysłowa w
W sumie nie jestem ateistą, ale...
@polny_zwierz: Drugi nie, no po prostu nie. Miejmy jakąś godność.
Pierwszy - też nie. Niby w jednym z wrzuconych na wypok wywiadów mówi, że jemu nie przeszkadza to, że ktoś jest ateistą, joginem czy muzułmaninem, o ile jest dobrym człowiekiem. Mimo wszystko obawiałbym się kato-talibanu.
@Namarin: Już parę razy tłumaczyłem czemu zestawiam tych dwóch kandydatów pod kątem głosów ateistów. Jeden jest antyklerykałem (z naciskiem na ostatnie dwie sylaby) i pewnie myśli sam o sobie, że jest kandydatem ludzi niewierzących. Co więcej, jest taki stereotyp, że ateista to lewak. Napisałem gdzieś, że Braun zgarnia więcej
Wybacz, nie czytałem wszystkich komentarzy i odpowiedzi w twoim wątku. W zasadzie nigdy tego nie robię jeśli jest ich dużo. Przeczytałem tylko twój pierwszy wpis i na niego odpowiedziałem :)