Wpis z mikrobloga

Jest w stanie ktoś polecić jakiś serwis/cokolwiek w #krakow gdzie mogę oddać swojego Samsunga Galaxy S4 (I9505) w którym nie widać karty SIM? Burdel jest tam nieziemski, instalowałem trzy miliony ROMów, kerneli, recovery i niewiadomo czego jeszcze, wszystko jest git oprócz tego, że nie widzi karty SIM. Potrzebuje kogoś kto ogarnia w miarę te cuda i będzie jakoś w stanie mi pomóc, albo chociaż powiedzieć wprost, że się #!$%@?ło i nie da się naprawić

#telefony #sgs4 #samsung #problemypierwszegoswiata #kiciochpyta
  • 3
@Veuch: nie chcę w żaden sposób podważać Twoich kompetencji, ale kiedyś miałem dokładnie taki sam problem. Mnóstwo reinstali różnych Romów, recovery i backupy IMEI itp. Okazało się, że miejsce na kartę trochę się wyrobiło i karta "wpadała" dosłownie 0.5 mm za głęboko - system jej nie widział. Potym musiałem ją wkładać odpowiednio - nie za blisko i nie za daleko. Ot złośliwość rzeczy martwych ( ͡° ͜ʖ ͡°
@Kamann: w 'rozpaczy' zamówiłem nowy slot karty pamięci/SIM i wymieniłem (złota #!$%@? rączka).. nadal to samo niestety, nie mam już siły się z tym pieprzyć