Aktywne Wpisy
czillaut +16
MrBeast 0
Wiem że to nie do tego tag ale i tak tylko ten tag jest na wykopie czytany XD
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
Skąd tutaj tylu frustratów nie potrafiących normalnie dyskutować i obrażających wszystkich w koło? Jakiś wysyp czy co?
Mój dyskutant z wpisu, którego link jest na początku tego wpisu wrzucił mnie na #czarnolisto, nie mam pojęcia dlaczego. Odpowiadam więc tutaj, nie proszę o jego zawołanie, może sam zobaczy ten wpis, może nie.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Od początku rozmowy mnie obrażasz, a twoje wpisy aż kipią jadem. Skąd ta frustracja?
Brak możliwości zabijania bezbronnych NPC miałby niby zmniejszyć wachlarz możliwych sposobów rozwiązywania napotkanych w trakcie gry problemów? Jak?
Nigdzie nie napisałem, że jest dobry, a jedynie że nie zabija bezbronnych ludzi ot tak bo mu się tak podoba, to nie jest gothic, TES czy inne rpg. To Wiedźmin. Ani w jedynce, ani w dwójce nie można było zabijać zwykłych, chodzących sobie po świecie i nikomu nic nie robiących ludzi, było to celowe i mam nadzieję, że podobnie będzie w trójce.
#wiedzmin3
@nofink: i prawidłowo.
@Finsky: też tego nie rozumiem, dla mnie klimat i świetna fabuła jest ponad nieograniczenie otwartym światem.