Wpis z mikrobloga

Szukasz nowego telefonu dla siebie?
Nie Potrafisz lub nie Chce ci się szukać telefonu dla Siebie?

Jeżeli tak, to dobrze trafiłeś. Oferuję za DARMO wynalezienie odpowiednich modeli telefonów oraz ofert operatorskich które będą odpowiadać Twoim kryteriom!

Reduta Smartfona użyje swojej wiedzy na temat rynku GSM byś Ty czytelniku mógł wybrać spośród najlepszych ofert Które Tobie wytypuję.

Jeżeli Ktoś byłby zainteresowany pomocą moją, proszę pisać na priv :)
kuba560x - Szukasz nowego telefonu dla siebie? 
Nie Potrafisz lub nie Chce ci się sz...

źródło: comment_emwvdb1LcMG5jSO64Ds0NriD6BtKhiVV.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dreszczyk: Jeżeli Chcesz kupić telefon a nie do końca orientujesz się w dziedzinie telefonów i operatorów to ja kierowany Twoimi zaleceniami stworzę dla Ciebie listę najlepszych ofert :)
  • Odpowiedz
  • 0
@kuba560x: na ceneo są opinie, a na phonearena możesz sprawdzić profile osób posiadających telefon taki jak Twój i zobaczyć ich nowe telefony. Według mnie ta metoda wyszukiwania jest najlepsza.
  • Odpowiedz
tak możesz i to dobry pomysł, ale pod warunkiem że samemu coś o telefonach i o ich świecie wiesz. Sam wiem ile ja dni musiałem poświęcić by o telefonach się czegoś nauczyć. Nie każdy może chce cały tydzień marnować na pogłębianie wiedzy która przyda mu się raz na 5 lat w sklepie przy kupnie nowej słuchawki.
  • Odpowiedz
@szyk: Obraz jak obraz, dopóki nie znajduje się na nim żadnych wulgaryzmów to komu ma to przeszkadzać? Wiem co to reduta i nie wiem co Masz do zdjęcia.
  • Odpowiedz