Wpis z mikrobloga

#unity3d #gamedev

No, jest kolejna wersja, tym razem wszystkie zaplanowane sekwencje są obecne, pozostały błędy i sterowanie dotykowe na androida :> .
https://0021dbf55e581d383a9ea35d20a9b65abe90bb88.googledrive.com/host/0Bw_fKeuG5AKRfno1WmdJRWFzNjBDd2k3azhuYmRjcnhoblRkZWh6Tllhd21xemNCeExqUHc/jotbwebplayer.html

Wołam kolejno: @TadeuszSynZygmunta @Wextor @to267224 @ihwar @Rezix @blisher i inni, jeśli kogoś pominąłem :> .
  • 17
@jigsaw96: to jest spowodowane tym że po śmierci navmesh się dezaktywuje ale teoretycznie nadal dla niego liczy bota do potążania, więc woła o powrotną aktywację.

W sumie żeby ten błąd rozwiązać wystarczyłoby ustawić śmierć nie na dezaktywację navagenta tylko zresetowanie wartości do zera, a potem zniszczenie obiektu po paru sekundach. Ale działa dobrze :> .
@jigsaw96: Nie ma co ukrywać, na głupocie się najlepiej jak nie zarabia to przynajmniej nabiera rozgłosu :/ .
Wiesz, nie miej mi za złe, ale ambitne rzeczy to jest nisza dla niewielu, można ją robić po godzinach jak brzuch pełny i spokój w głowie, więc wiesz :/ .
@MichaelP: ej ale nie można pisać że dla gimbazy czy że zarobek na głupocie, bo potem jeśli będziesz miał sławę i piniondze, to ktoś wynajdzie ten topic i będzie przechlapane -.-
@to267224: Oczywiście wiem i znam pojęcie "w internecie nic nie ginie", ale zawsze mogę uatrakcyjnić profil i usunąć konto. Może wtedy nawet nie będę łączył kont youtube z wykopem - szkoda nerwów :/ .
@MichaelP: mnie kiedyś jakaś mirkówna wystalkowała na FB (nie wiem jak - podziwiam). Po kontrstalkingu zobaczyłem że to jakiś wieloryb z politechniki, więc nic dziwnego że się jej udało. Nie mam nic do ukrycia, ale uczucie towarzyszące doświadczeniu, że ktoś wie o tobie więcej niż ci się wydaje, jest umiarkowanie przyjemne (;
@to267224: nawet jeśli bym nic nie wrzucał to świadomość tego że taki wieloryb z politechniki może pracować u dostawcy czy w jakimś urzędzie kontroli i, i tak mieć dostęp do moich danych nie napawa optymizmem.
Zwłaszcza na portalu nerdów i stalkerów działających w ramach csi wykop. Jak się nie obrócisz, dupsko zawsze z tyłu :/ .
@to267224: A tak w ogóle... oprócz np. sterowania wbitego bezpośrednio w grę/menu - to coś dodać czy mogęzabierać się za sterowanie dotykowe, wrzucić na gplay i zapomnieć? (przy czym nadal będę to traktował jako "pokazowy proces naukowy", a chce zapomnieć i jako tako skończyć bo za długo się to ciągnie, a znajomy mówił że skoro się uczę to możemy razem zrobić jego grę :> ) .