Wpis z mikrobloga

Od kiedy poznałem działanie programu f.lux stał się dla mnie niezbędnym narzędziem do nocnego przesiadywania przed komputerem. Na początku dziwnie to wygląda bo jest "żółto" ale szybko sie przyzwyczajasz i oko się nie męczy a ja dziękuje temu kto mi to pokazał. Kiedy ja pokazuje komuś działanie f.luxa w trosce o jego wzrok a on mi #!$%@? że nie będzie tego używał bo mu się oczy będą męczyć z automatu łapie mnie #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#programy #flux #tylkonocny
Wypoks - Od kiedy poznałem działanie programu f.lux stał się dla mnie niezbędnym narz...

źródło: comment_FyYNSS9hIpsmQC8w2clDUn5a6GYfgp7e.jpg

Pobierz
  • 139
@Wypoks: po uruchomieniu wszystkie biele stały się lekko różowe, wyłączenie programu nie pomaga, wtf? :<
ok, po deinstalacji trzeba jeszcze system zrestartować. Było by spoko, ale jak nie można ot tak załączyć na tym cudzie standardowych kolorów, to ja podziękuję.
@Wypoks: mialem to z miesiac, probowalem sie przyzwyczaic ze wzgledu ze duzo przesiaduje na PC po nocach ale ni #!$%@? nie dało się. Nie wiem, czlowiek ma chyba taka jakas glupia podswiadomosc, ze cos mu zmienia barwy i nie moglem zniesc tego zoltego xD