Co się dzisiaj o------o to nawet ja nie. Chyba jestem ofiarą mobbingu, znęcania się i molestowania na raz.
Pracuję na siłowni jako instruktor więc #mirkokoksy i do tego #uk here. Po pracy zwykle jestem spocony bo też sobie poćwicze i to jest ogólnie przyjęte że jesteśmy zmęczeni i po pracy idziemy sobie pod prysznic. Dzisiaj natknąłem się na szefową lvl 25 po tacie siłownia odziedziczona do tego loszka 10/10 i tak na mnie patrzy długim przenikliwym wzrokiem że ciarki przechodzą i mówi: "Would you mind taking my blouse off?". Mnie wcięło ale że #samiecalfacontent to swoim wytrenowanym na murzyńskich przedmieściach zamieszkiwanych przez turków akcentem bardzo południowo angielskim odpowiedziałem "Certainly," i ściągam. Wtedy odwróciła się i podnosząc bródkę jakby nie chciała patrzeć co robię mówi "Would you take my skirt off too?" no to ja podjarany jak stacja paliw po wizycie dziewczynki z zapałkami ściągam też tą spódniczkę. Przed oczyma tylko jej bielizna mówię #bedoseksy no nie ma innej opcji. Czekam tylko aż powie żeby też zdjąć te jej majteczki i stanik. Jak chciałem tak się stało ściągam w pośpiechu a ona się odwraca szybko łapie mnie za podbródek jak do pocałunku tylko że franca chwyciła mocniej i powiedziała mi szeptem
"If I ever catch you wearing my clothes again, you're fired"
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
Pracuję na siłowni jako instruktor więc #mirkokoksy i do tego #uk here.
Po pracy zwykle jestem spocony bo też sobie poćwicze i to jest ogólnie przyjęte że jesteśmy zmęczeni i po pracy idziemy sobie pod prysznic. Dzisiaj natknąłem się na szefową lvl 25 po tacie siłownia odziedziczona do tego loszka 10/10 i tak na mnie patrzy długim przenikliwym wzrokiem że ciarki przechodzą i mówi: "Would you mind taking my blouse off?". Mnie wcięło ale że #samiecalfacontent to swoim wytrenowanym na murzyńskich przedmieściach zamieszkiwanych przez turków akcentem bardzo południowo angielskim odpowiedziałem "Certainly," i ściągam. Wtedy odwróciła się i podnosząc bródkę jakby nie chciała patrzeć co robię mówi "Would you take my skirt off too?" no to ja podjarany jak stacja paliw po wizycie dziewczynki z zapałkami ściągam też tą spódniczkę. Przed oczyma tylko jej bielizna mówię #bedoseksy no nie ma innej opcji. Czekam tylko aż powie żeby też zdjąć te jej majteczki i stanik. Jak chciałem tak się stało ściągam w pośpiechu a ona się odwraca szybko łapie mnie za podbródek jak do pocałunku tylko że franca chwyciła mocniej i powiedziała mi szeptem
"If I ever catch you wearing my clothes again, you're fired"
#pasta