Aktywne Wpisy
szymski1 +87
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +87
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Czyli d**okratycznie wybrali, pff...
http://www.fakt.pl/polityka/korwin-mikke-szykuje-ostre-plakaty-grozi-wiezieniem-kopacz,artykuly,541727.html
#4konserwy #neuropa #korwin #krul #wipler #polityka
swoją drogą, jak on musi gardzić tymi swoimi kucami, że wciska im takie bzdury
Komentarz usunięty przez autora
To że aktualnie niemożliwa do spełnienia a szkoda nie zmienia faktu, że w normalnym państwie tacy ludzie powinni siedzieć.
Czy żądanie sprawiedliwości w "nieprzyjaznym" państwie to populizm?
Wiem,
jedno i drugie to tani populizm, podobnie jak rozprawianie o ważności dialogu przez człowieka, który unika jakiejkolwiek debaty
w jakimś stopniu każdy tego używa
ale hasła korwina typu: polityków do więzień powsadzam/ do roboty zagonię to już najbardzej prymitywny rodzaj populizmu, taki "program polityczny" ma
Co prawda przydałby się "złoty środek" no ale niestety nie ma idealnego sposobu na
Gardzi nimi pewnie równie mocno jak wszyscy, którzy rozumieją jakim jest pajacem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Słowa Korwina sprzed roku ;d
Inna rzecz, że jest to populistyczne i nieco naiwne. No, ale w polityce:
-skuteczność
-uczciwość
-realizowanie własnego programu