@DenverPn: niee cumplu, tak sobie śmieszkuję. Wybacz że twoim kosztem :) Ale na moje laickie oko to ruda się już twoim dachem zajęła. Lepiej niech się jakiś wykopowy śmieszek lakiernik wypowie : )
@DenverPn: to jest rdza? Jeśli tak trzeba jechać do lakiernika albo do oszczędzając zrobić samemu. Papier ścierny i do gołej blachy, podkład, lakier (w sprayu dorobią Ci za 50 PLN) i później bezbarwny.
@DenverPn: Kiedyś czytałem, że można komuś nakroplić coś na lakier i efekt będzie jak na zdjęciu. Nie zalazłeś komuś za skórę? Oczywiście, bardzo możliwe że to normalne zjawisko, a nie celowe działanie.
@Timidek: mam nadzieje ze nikomu nie podpadlem chociaz na moim osiedlu jest tak malo miejsc parkingowych ze nawet parkujac na wolnym miejscu pare sekund wczesniej niz ktos inny mozna mu w ten sposob zajsc za skore ;) @goferek: to jest calkiem niezly trop bo pamietam ze w zimie mialem ptasie gowno i ze bylo na aucie pare dni, ale nie wiem czy to bylo w tym miejscu...
@DenverPn: Jeżeli chcesz to mieć zrobione porządnie to przemaluj cały element, jeżeli żeby wyglądało to wystarczy porządnie przeszlifować i prysnąć klarem tylko ale efekt będzie słaby - za to będzie tanio.
Takie coś dzisiaj zobaczyłem na dachu auta...
Co to? Skąd się wzięło? Jak naprawić i ile cebulionów mnie to będzie kosztowac? :/
#blacharstwo #lakiernictwo #auto #warsztat
Oczywiście, bardzo możliwe że to normalne zjawisko, a nie celowe działanie.
@goferek: to jest calkiem niezly trop bo pamietam ze w zimie mialem ptasie gowno i ze bylo na aucie pare dni, ale nie wiem czy to bylo w tym miejscu...