Wpis z mikrobloga

@Sogoss: na Twoim miejscu nadrobilbym jakies czasochlonne hobby, np gry komputerowe - moze zdolasz ukonczyc jakis ciekawy tytul zanim wpadniesz znowu w jakies sidla ;) polecam DA Inkwizycja, przez rozowego ktory nie jest w stanie zniesc jak gram caly dzien i wiecznie sie kolo mnie kreci, nawet nie siadam do tego tytulu od kilku tygodni :(
@Sogoss: Znalazienie sobie hobby, które zabija czas jest serio dobre. Ja na przykład dzięki temu zacząłem coś rysować i powoli jest coraz lepiej, można również gry komputerowe ale nie strategiczne bo tam można zacząć rozmyślać, CS:GO jest dobrym wyjściem bo jest strasznie dynamiczną grą. Trzymaj się mirkeczku! :D
@Triplesix: Dzięki za radę cumplu, niestety nie mam chęci na gry - paradoksalnie jak był różowy pasek to zawsze wykorzystałem nawet chwilkę żeby popykać w lol'a, css etc., teraz mając sporo wolnego czasu i żadnej kontroli nie mam ochoty grać, lol ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Formek21 Może pora wrócić na siłownie?( ͡º ͜ʖ͡º) dzięki mireczku za rade i również się 3maj :D
@Sogoss: to ubierz sie w cos zajebistego (drogiego, albo niech wyglada na drogie), idz do jakiegos baru gdzie przychodza kobiety-pieniadzolowcy i odrzucaj ich zaczepki caly wieczor blyskajac portfelem wypelnionym dwusetkami podczas placenia za swoje piwa ##!$%@?, przynajmniej samoocene podbudujesz ;) jak nie masz dwusetek to pozycz od jakiegos programisty na czas trwania eksperymentu ;)

Ale zajebisty pomysl, jak kiedys bede w tfwnogfcrew, to na pewno tak zrobie :D
@Sogoss: w listopadzie 2014 tez (nie pełne) 4 lata zwiazku poszły sie #!$%@?ć, niby smutno, ale juz jest okej, trzymaj sie Mirku, no i jesli pracujesz/chodzisz do szkoly etc. to nie problem poznać kogoś nowego, chyba dzięki pracy jakos w miarę "łatwo" się ogarnalem + studia w weekendy, imprezki itp. i jakoś samo poszło, czas mi mija jak #!$%@? i często jest go za mało, pozdrawiam!
Widze, ze 3-4 lata to taka magiczna liczba, jeśli o to chodzi ( u mnie 3 lata). Głowy do góry Mierczki, 1,5 roku około i dalo się pozbierać, myślę, że wam to zajmie szybciej, trzymam kciuki!