Aktywne Wpisy
Bipolar- +26
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Raz na dzień / kilka dni, wrzucę tu aktualne zdjęcie z budowy, a żeby sprawie dodać nieco dramaturgii - bedziemy odliczać czas. Mamy 9 miesięcy. Parapetówka wypada 4 tego grudnia, akurat na Barbórkę :] A żeby dodać jeszcze więcej pikanterii, będę również podawał aktualny koszt budowy. Koszt będzie liczony od rozpoczęcia prac budowlanych, bez spraw formalno prawnych które zostały załatwione wcześniej.
Jak ktoś chce być na bieżąco, może zaobserwować tag #budujzwykopem Do dzieła.
Relacja 1, Dzień 1, Do parapetówki 275 dni, Koszt obecny 3800 zł
Na początek kupiłem ok tony stali na zbrojenie ław. Dodałem też zaliczkę którą wcześniej wpłaciłem majstrom. Na razie zdjęcia z budowy nie ma, ale żeby było wiadomo o co chodzi mam ten szkic z zaawansowanej koncepcji :] Budynek projektowałem dla siebie -więc super hiper wizualizacje do przekonania klienta nie były potrzebne. :)
Mam rozumieć, że jesteśmy zaproszeni na parapetówkę.
@kicioch: Do wnętrz dojdziemy za jakieś 3-4 miesiące :)
@cabis: Jak zbraknie samozaparcia, to najwyżej nazmyślam że siadł mi internet, sprowokuję bana lub coś w tym rodzaju ... innymi słowy, wyłgam się jakoś :]