Wpis z mikrobloga

@Haseo: Wiadomo że nie było szans na uznanie zgłoszenia za prawidłowe, po prostu byłem ciekawy co odpiszą. Jeśli napisałbym do supportu to by mi pewnie napisali że jest to szczególny przypadek, wielu ludzi chce to zobaczyć itp. Czyli jak zwykle podwójne standardy, pięknie pokazują że to nie regulamin jest ważny tylko zachcianki moderacji/administracji.
@LordOfTheBananas: Moderacja działa jak działa, boją się adminów, bo są zwykłymi pionkami. Miałem sytuację, za którą dostałem bana i pomimo nieudanego odwołania odzyskałem konto. Sam prawdopodobnie pisałbyś podobne bzdury. Jeśli chodzi o to ama, to pomimo krytyki udało się Dudzie wyjść z tego cało. Prawdopodobnie FaktyTVN i inne serwisy czekały tylko na choć jedną wtopę, więc nie dziwcie się, że odpowiadał na część pytań lub ogólnikowo. Na tym etapie każda jego
Prawdopodobnie FaktyTVN i inne serwisy czekały tylko na choć jedną wtopę, więc nie dziwcie się, że odpowiadał na część pytań lub ogólnikowo.

@Haseo: Oczywiście że odpowiadał ogólnikowo, każdy będzie tak robić. Takie AMA nie ma dlatego sensu.