Aktywne Wpisy

lubie-sernik +10
Jakie słodycze najbardziej lubicie?

lubie-sernik +24
Mam w nodze 12 śrub i dużą tytanową płytkę bo nie umiem jeździć na hulajnodze.
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
źródło: 1000053030
Pobierz

Jestem nowy w programowaniu jak i używaniu Visual Studio C++. Jak zrobić by odpalał mi plik, który aktualnie edytuję, a nie sięgał za każdym razem przy kompilacji po source.cpp? Trochę to kłopotliwe bo chcę mieć kilka plików .cpp, a to zmusza mnie do zapisywania każdego pod source.cpp.
Jeżeli nie, to dodajesz wiele plików .cpp do jednego projektu (do source files).
Pamiętam, że kiedyś nie trzeba było mieć osobnego projektu dla nowych programów (?)
Dodatkowo uzupełnię, że jak chcesz się bawić w wiele plików to potrzebujesz i pliki źródłowe *.cpp i pliki nagłówkowe *.h, które jakby łączą wszystko ze sobą.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_sBJsyktbnQ6aNRKe7vXituy8qb43csAu.jpg
PobierzMogę Ci cyknąć fotkę z książki Stroustrupa o C++ o tym, ale to dopiero jutro, bo mam w innym pokoju.
źródło: comment_F3hDa0pF7mmvGnVYrVFFGumDyU3LxMXo.jpg
PobierzTam jest fajnie pokazana na grafice relacja, jeżeli dobrze pamiętam, pomiędzy tymi plikami.
źródło: comment_Oum1cUIEZr6KEwnxlqgZUciCgp0pgn63.jpg
Pobierzźródło: comment_knDep45EbE3snfknyVqMtrWzkAlyCycf.jpg
Pobierz