Aktywne Wpisy
przegro_pisarz +13
Czy przez obecną młodzież czeka nas upadek?
Jestem z rocznika 2002 i jak chwilkę żyję na tym świecie, z kim nie rozmawiałem to słyszę jacy my młodzi jesteśmy do dupy, nic nie umiemy i do niczego się nie nadajemy. Pracować nam się nie chce, uczyć, sportu uprawiać tylko całe życie w tych telefonach. Dziewczyny to za kasę puszczają się z dziadami w galeriach. No upadek jakichkolwiek wartości. Relacji żadnych nie mamy prawdziwych
Jestem z rocznika 2002 i jak chwilkę żyję na tym świecie, z kim nie rozmawiałem to słyszę jacy my młodzi jesteśmy do dupy, nic nie umiemy i do niczego się nie nadajemy. Pracować nam się nie chce, uczyć, sportu uprawiać tylko całe życie w tych telefonach. Dziewczyny to za kasę puszczają się z dziadami w galeriach. No upadek jakichkolwiek wartości. Relacji żadnych nie mamy prawdziwych
Czy młodzi ludzie nadają się do czegokolwiek?
- tak 47.8% (818)
- nie 52.2% (895)
Stalionnn +135
#lublin #gorzkiezale #rowerujzwykopem
@yazir: na to też zwróciłem dzisiaj uwagę. Sam kilka razy musiałem uciekać między pieszych, bo wycieczka musi jechać w trzy osoby obok siebie.
Np przy Krańcowej - w ścieżce rowerowej latarnie, więc rowerzyści jeżdżą chodnikiem, albo slalomem.
A potem ścieżka omija przystanek z tyłu, a przed przystankiem jest wąski pasek dla czekających na autobus. Obok ścieżka i barierki. Jak jest dużo ludzi, to muszą stać 10 metrów od przystanku, żeby nie stać na ścieżce, większość "odruchowo" staje za przystankiem i opiera się o niego albo barierkę