Aktywne Wpisy
lologik +100
arysto2011 +81
#globcio #bekazlewactwa #ocieplenieklimatu
W latach 90. popularna była dziura ozonowa i kwaśne deszcze. W Świecie Nauki i innych popularnonaukowych czasopismach pisano poważnie, że będziemy żyć pod kopułami, bo z nieba za 10 lat będzie leciał kwas. Co drugi mieszkaniec Ziemi miał umrzeć na czerniaka skóry.
Widać dzisiaj, że po 30 latach ta narracja jest identyczna, ale bardziej wyrafinowana. Walczy się z naturalnymi zjawiskami, które mają miejsce - ze zmianami klimatycznymi. Jak świat
W latach 90. popularna była dziura ozonowa i kwaśne deszcze. W Świecie Nauki i innych popularnonaukowych czasopismach pisano poważnie, że będziemy żyć pod kopułami, bo z nieba za 10 lat będzie leciał kwas. Co drugi mieszkaniec Ziemi miał umrzeć na czerniaka skóry.
Widać dzisiaj, że po 30 latach ta narracja jest identyczna, ale bardziej wyrafinowana. Walczy się z naturalnymi zjawiskami, które mają miejsce - ze zmianami klimatycznymi. Jak świat
Jadę o 21:00 obejrzeć iPhone 4 8 gb za 400 cbln, stan ze zdjęc 9,5/10 + futerał ładowarka słuchawki. Rok używany.
Warto za taką cenę? 4 lata używałem Androida, potem 2 lata WP (najgorszy okres, którego mam dość) i chcę spróbować z iOS nie wydając jednocześnie 3k cbln.
PS. To NIE jest wpis do dyskusji odnośnie tego który system jest lepszy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie polecam.
BTW. Najnowsza aktualizacja jest dla modeli 5 w górę. iphony 4, 4s cały czas mają soft w wersji 7.1
przeczytałem z 50 opinii w Internecie odnośnie czwórki i niemalże wszystkie były swoistą masturbacją nad iOS jaki wspaniały i jakie moje rzycie jest teraz odmienione, iPhone krul itd.
@BoaDupczyciel: a jak się na nim pisze sms? będę się przesiadał z większej Lumii na której chyba jedyne co było fajne to właśnie pisanie
Co do pisania to mimo 3,5 cala ekranu zawsze dobrze mi się pisało na 4-kach, klawiatura jedna z lepszych.
Mi ogarnięcie klawiatury zajęło około tydzień , później już nie było większych problemów.
Jedź do jakiegoś sklepu ze sprzętem RTV , powinni mieć na wystawie IP4.
IMO 400 cbln to dobra cena