@Hejtel: to coś w stylu antidralu albo etiaxilu? smaruje się na noc zajebiście szczypie, ale nawet przy +35 jest sucha pacha ;p? bo jeśli tak to ziaja na 100% dużo tańsza od nich ;p
@rdy: a na mnie działa, choć słyszałem że po dłuższym czasie "kuracji", ciało się uodparnia i przestaje działać. Nigdy nie wierzyłem w takie cuda, a tu serio zero potu, jestem w szoku.
@marta_1989: dokładnie @luthion: Powiem tak, osoba która mi to poleciła, uprzedzała że prawdopodobnie nie zasnę w nocy, bo tak będzie szczypać, lecz mnie kompletnie nic nie szczypało, czułem tylko dyskomfort bo się dość sowicie tym wysmarowałem i czułem mokro
@Beto: obecnie nic, ale właśnie nadchodzą upalne dni, więc dam jeszcze jedną szansę etiaxilowi. Jeśli znów przestanie działać to zostaje wizyta u lekarza, bo z tego co mi wiadomo jest to najsilniejszy środek dostępny bez recepty
źródło: comment_IX4YA59tUZELIxcAlqAgBBNmED7CVAZt.jpg
Pobierzna mnie nie działa nic innego jak etiaxil, a i ten ostatnio coś zaczyna szwankować...
@luthion: Powiem tak, osoba która mi to poleciła, uprzedzała że prawdopodobnie nie zasnę w nocy, bo tak będzie szczypać, lecz mnie kompletnie nic nie szczypało, czułem tylko dyskomfort bo się dość sowicie tym wysmarowałem i czułem mokro