Wpis z mikrobloga

@Prado502: 34%, średni download 94kb,czyli za jakieś dwa tygodnie, niestety mój komp nie wiem czy zrobi minimum, jak pociągnie to kasa odłożona i lecę do sklepu.
  • Odpowiedz
@Minieri: Tu jest pytanie dwuznaczne, bo jedno lubię grać a średnio oglądać.
Tak jak uwielbiam grać w kosza, w siatkówkę w którą jestem słaby ale starałem się rozwijać tak nie umiem tych sportów oglądać. Jeżeli chodzi o podziwianie to snooker, motogp i inne motocykle oraz wszelkie wyścigi torowe poza f1, a rajdy to wcale, chociaż podziwiam i doceniam niektórych kierowców ale nawet nie pamiętam nazwisk.

• Odpowiedz
@Minieri: Jeżeli chodzi o sędziowanie: super skok w przyszłość dajmy sędzią krótkofalówki...
Nie ma powtórek dla sędziów, nie ma nic, najwyżej hurr durr w tv po meczu.
Super gra aktorska na faule.
Jakieś p----------e pieniądze do graczy.
Bukmacherka napędza hajs...

Ogólnie piłka nożna jest strasznie zacofana wobec innych sportów i sztucznie napchana hajsem...
  • Odpowiedz
@pasiaty: Ale ten hajs bierze się z tego że to najpopularniejszy sport na świecie. To nie jest sport sztucznie napchany hajsem, ten hajs bierze się z biletów, sprzedawanych gadżetów, praw telewizyjnych itd.

Co do powtórek to dyskusja trwa od lat, są argumenty za i przeciw, ja sam jestem za, ale jeśli chodzi o zmiany to trzeba poczekać do zmian władz FIFA (mam nadzieję że niedługo)

Super gra aktorska na faule.

@pasiaty
  • Odpowiedz
@Minieri: Pamiętam rekordowy kontrakt Garnetta, bo był w Księdze Guinnessa 120 kilka milionów za bodajże 7 lat grania. (2004-2006 podpisał nie pamiętam dokładnie)
A tu się okazuje że się sprzedaje graczy za więcej, w europie, z tym że 3/4 widzów nie wie co to jest spalony!

• Odpowiedz
@pasiaty: Spalony jest wtedy gdy jest podanie do zawodnika atakującego przed którym jest tylko bramkarz, z tym że nie jeśli ten zawodnik jest jeszcze na swojej połowie lub piłka jest przed nim (podanie do tyłu, wtedy piłka wyznacza linię spalonego a nie ostatni obrońca)
  • Odpowiedz