Aktywne Wpisy
Mirabelki kochane, nic tak nie poprawia samopoczucia i nie podnosi samoceny jak trzy główne punkty
1. Zarabianie więcej od faceta
2. Zobaczenie byłego z dużo brzydszą i dużo starszą kobietą, zwłaszcza jak wygląda się przy tym jak milion zielonych.
3. Zabiegi, masaże, oczyszczanie, brwi i paznokcie - rozpieszczają cię randmowe osoby, dbają o to, byś zawsze wyglądała świetnie, masz na sobie coś w czymś czujesz się cholernie seksowna, a nowe, boskie butki
1. Zarabianie więcej od faceta
2. Zobaczenie byłego z dużo brzydszą i dużo starszą kobietą, zwłaszcza jak wygląda się przy tym jak milion zielonych.
3. Zabiegi, masaże, oczyszczanie, brwi i paznokcie - rozpieszczają cię randmowe osoby, dbają o to, byś zawsze wyglądała świetnie, masz na sobie coś w czymś czujesz się cholernie seksowna, a nowe, boskie butki
cooler_than_hedonism +607
Hamulce - do tej pory myślałem że cylinderki to jest jakieś coś przy hamulcach bębnowych, a tego i tak nikt nie ogarnia i montuje tak jak było tylko na nowych częściach.
A teraz mi starszy pisze że mu cylinderki padły na przodzie (gdzie jest tarcza), tak mu mechanik powiedział. No i nie wiem czy cylinderki to tłoczki i zapieczony zacisk czy jak?
Czy mechanik ma złą nomenklaturę, czy ja zbyt małą wiedzę?
Mam mu zamówić zamiennik zepsutej części i co teraz?
Zamiawiać zestaw naprawczy zacisków czy jak?
Oczywiście starszy powie że mają być cylinderki na przednią oś...
Jak żyć?
#samochody #mechanika #pytaniedoeksperta
Zadzwoń do mechanika i się upewnij po prostu. Na 90% trzeba kupić po prostu zestaw naprawczy (tłoczek + uszczelki), ale jak się kupuje zdalnie, to szkoda tracić czas na nieporozumienia, dostawy, zwroty itd.
nei, jeg snakker ikke norsk.
Ojciec sankke norsk, ale i tak słabo zna się na częściach...
Jutro wbiję na skajpaja i dowiem się co chce, jak nie będzie pasować to i tak rozmowa będzie nagrana
Po angielsku się nie dogadacie? Kilka razy gadałem w warsztatach tam i nie było problemu.
Ale czekaj: ojciec i samochód jest w Norge? Mechanik też? Ojciec tam potrzebuje kupić części?
W ciemno kupować to szkoda. ogarniesz tutaj, potem na miejscu się okaże, że to jednak nie to i będzie trzeba tam kupować. No albo wieźć ten zestaw naprawczy, nic innego nie wymyślisz.
Ty pasiaty udajesz że się znasz na tych komputerach i nie wiesz co się zepsuło.