Aktywne Wpisy

nie_odpisuj +3
Dajcie mi jakąś randomową (bardzo) dobrą radę. Obojętnie jaką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu

xionc0586 +36
Czego by nie nagrali, to i tak nie przebiją oryginału Mojej i twojej nadziei gdzie już sama gitara robiła świetną robotę. Znając życie, to wyjdzie jakieś g---o w stylu innych współczesnych gniotów. Zwłaszcza jak się spojrzy na to towarzystwo vs. oryginał.
#powodz
#powodz
źródło: 460435912_849125477309211_7563127230016923438_n
Pobierz

Mirki tak sobie teraz rozmyślam i może ktoś mi tu wytłumaczyć o co chodzi? Mianowicie dlaczego alkohole wysokoprocentowe i p-------y są podawane przez sprzedawców? Nie wiem, że ktoś niepełnoletni to weźmie do koszyka? Ale przecież i tak mu nie sprzedadzą. Może dlatego, że są drogie i ktoś to ukradnie? No ale w sklepach są przecież również tak samo drogie i droższe rzeczy? Może ktoś aż tak dba o wódkę, że nie chce aby się komuś zbiła w koszyczku? No brzmi to wszystko bez sensu, ale jeszcze mam jedno pytanie, bo niedaleko mnie jest supermarket Mila i nie sprzedają tam alkoholi wysokoprocentowych bo po drugiej stronie jest GIMNAZJUM. No ja p------e co za idiota to wymyślił? K---a, że niby co dzieci będą kupowały wódkę? I TAK IM NIE SPRZEDADZĄ, albo że co? Pijaństwo będzie pod sklepem? Przecież to jest nielegalne i ludzie wezwali by policję chociaż w innych sklepach w których można kupić alkohole wysokoprocentowe, jakoś pijaństwa pod wejściem nie widzę. Może tu chodzi o to aby dzieci nie patrzyły nawet na wódkę idąc po czekoladowe rogaliki do sklepu bo może k---a w alkoholizm popadną od patrzenia? No ale przecież widzą jak dorośli piją wódkę na jakiś imprezach, weselach itd. Co to k---a ma być ja się pytam